Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van Neuw3

Neuw: vintage denim mode voor hem en haar

Neuw (spreek uit als 'new') is een hip modelabel dat zich specialiseert in denim voor dames en heren. Denim voert de boventoon bij het merk, dat gevestigd is in hartje Brussel. Het doel van de ontwerpers is om deze stof te vernieuwen en verbeteren, zodat het draagcomfort en trendgehalte nog groter wordt. Maar Neuw is meer dan alleen denim. Liefhebbers van casual streetwear kunnen hun hart ophalen met dit merk dankzij een ruime collectie aan jeans, T-shirts, overhemden, truien, jurken en jassen. Deze stijlvolle mode is bedoeld voor modieuze mannen en vrouwen die willen dat hun kleding iets authentieks uitstraalt. En met het hoge urban gehalte van dit merk lukt dat feilloos.

Oude jeans in een Neuw jasje

Neuw werd in 2009 opgericht door de Zweedse ontwerper Par Lundqvist, een groot liefhebber van denim. Samen met Richard Bell en Steve Little bedacht hij dat de traditionele manier van jeans stikken maar achterhaald was. Inspiratie werd gehaald uit de eigen jeanscollectie van Lundqvist, die de gaten in zijn eigen broeken op een bijzondere manier had gerepareerd. De prominente naad op de achterzak is sindsdien het handelsmerk geworden van Neuw, net als de onopvallende verticale naad op het onderbeen van alle jeansmodellen. En Lundqvist haalde ook nog inspiratie uit een zakhorloge van zijn opa dat hij ooit verloor, waarna alleen nog het ringetje waaraan het horloge was bevestigd, achterbleef aan zijn spijkerbroek. Een soortgelijke ring zul je terugvinden aan elke jeans van dit merk.

Zo goed als nieuw

Neuw gelooft als merk dat retro en vintage items vernieuwend kunnen zijn. Trendy heren hebben de keus uit een relaxed, skinny, regular, slim fit of straight jeans in diverse kleuren en combineren die met een basic T-shirt in ingetogen kleuren als wit, grijs, navy, zwart of met camouflage print. De overhemden van dit merk variëren van rustige donkere kleuren tot denim en camo motief. Die onvervalste streetwear look benadruk je nog meer met een van de jassen van dit merk; ga je voor klassiek denim of toch een vertrouwd biker jack? Dames hebben ook de keus uit diverse soorten jeans; van skinny tot high waist mom jeans. Maar je wisselt ook makkelijk naar een van de trendy slip of shirt dresses. Maak het geheel af met een jack met zilveren coating en je look is weer zo goed als Neuw!