WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

SPM: herkenbare en stijlvolle damesschoenen

SPM maakt schoenen en laarzen voor stijlvolle en trendy vrouwen. Het label vindt zijn inspiratie bij de klanten zelf. Dit zijn modebewuste dames die houden van kwaliteit en mooi design. Het prijskaartje van de schoenen is aantrekkelijk, wat zeker bijdraagt tot het succes. Een andere succesfactor is de veelzijdigheid van het merk. Een schoen van SPM is herkenbaar, maar heeft toch altijd een uniek karakter. Dit Nederlandse merk werd opgericht in 1994. Eigenaar van het merk is de Nederlander Patrick Maas. Schoenen van SPM worden intussen in 35 landen verkocht. Het bedrijf is ook actief als sponsor in de sportwereld.

Casual, sportief en chic

SPM is een dynamisch bedrijf en dat merk je aan de producten. Kenmerkend is de grote waaier aan damesschoenen, waarbij er niet één enkele specialiteit is. Lange laarzen, enkellaarsjes, pumps, slippers, sandalen, sneakers en ballerina's, je vindt het allemaal bij dit Nederlandse merk. Het zijn schoenen die passen in de collectie van elke vrouw. Of je nu houdt van een eenvoudige casual stijl of van een sportieve of chique look, voor elke gelegenheid vind je een paar schoenen van SPM. Stoer en tegelijk vrouwelijk, zo kun je schoenen van SPM dikwijls typeren. Dit maakt de schoenen geschikt om in de vrije tijd te dragen, maar ook op het werk.

Kwaliteitsleer met karakter

Het gebruik van kwaliteitsleer is essentieel voor SPM. Dit betekent evenwel niet dat het design beperkt is. Zo zijn er schoenen in diverse kleuren naar ieders smaak. Ook maakt het label gebruik van originele prints en motieven op de schoenen. Gespjes, flosjes en metalen studs maken deel uit van de aantrekkingskracht en geven de schoenen karakter. Het draaggemak van de schoenen is uitstekend. Ze zijn zeer luchtig en na een lange dag heb je geen vermoeide voeten. Met elk jaar een nieuwe collectie schoenen voor de zomer en de winter, aangevuld met enkele tussentijdse collecties, beheerst SPM meer dan ooit de modetrends.