Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Sportschoenen1.440
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Sportschoenen: je beste beentje voor bij elke workout

Sportieve dames weten hoe belangrijk een goed paar sportschoenen is. Daarmee is je workout of training al bijna geslaagd nog voor je begint. Voor elke sport is er namelijk een geschikt paar schoenen. Denk aan wandel- en hardloopschoenen wanneer je vaak buiten actief bent of trainingsschoenen voor in de gym. Maar ook avontuurlijke dames die graag de natuur verkennen, hebben een goed paar schoenen nodig. En zwem je graag, dan is een paar kwaliteitsslippers onmisbaar. Zonder de juiste schoenen is het lastig om jouw favoriete sport te beoefenen en is een sportieve look eigenlijk niet compleet. Bovendien riskeer je zo blessures. Daarom is het juiste paar schoenen een kostbaar goed in de garderobe van elke sportieve fashionista.

Dames sportschoenen: trendy in de sportschool en daarbuiten

Sportschoenen zijn hartstikke veelzijdig. Daarom zijn ze ook buiten de sportschool helemaal in. Deze schoenen draag je niet langer alleen maar tijdens het sporten. Je komt ze ook steeds vaker tegen in het straatbeeld als onderdeel van een alledaagse look. De wat lompe uitstraling is tegenwoordig juist een heus fashion statement. Draag je favoriete paar zwarte sportschoenen onder een skinny jeans of short met een crop top. Of kies voor een hagelwit paar sportschoenen in combinatie met een culotte broek of sweatpants voor die authentieke urban look. En maak je graag modestatements, dan trek je een paar hippe sportschoenen juist uit de kast wanneer je een jurkje of rok draagt.

Sportschoenen kopen: waarop letten?

Wanneer je sportschoenen voor dames koopt, zijn er een aantal zaken om op te letten. Er is een ruim assortiment qua design, dus het is belangrijk dat je het juiste paar schoenen kiest. Veel hangt af van je persoonlijke behoefte. Moeten je sportschoenen de voorvoet of juist de hak ondersteunen? Dit kun je testen door te kijken op welk deel van de voet je het meest steunt. Verder zijn er sportieve schoenen die flexibel meebewegen en exemplaren die strakker zitten en dus weinig speling hebben. De maat is natuurlijk ook belangrijk. Vergeet niet dat de schoenen ruimte moeten laten voor een paar sportsokken. Veel sportschoenen zijn zo ontworpen dat ze vocht makkelijk afvoeren, zodat er geen huidirritaties ontstaan. Verder bepaalt de sport die je beoefent welke sportschoenen je nodig hebt.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG