Sneakers voor dames7,347

Sneakers: een tijdloze schoen die nooit uit de mode raakt

Bij sneakers denk je aan casual en sportief, maar er valt veel meer over te vertellen. Deze schoen is heel veelzijdig en in de loop der jaren steeds meer haute couture geworden. Sneakers lopen niet alleen lekker, maar zijn ook trendy. Hoewel de schoen continu de nodige transformaties ondergaat en het productieproces en de designs steeds innovatiever worden, blijven ze iets tijdloos hebben. Deze schoenen raken nooit uit de mode, dus een paar dat je al een tijdje in de kast hebt, kun je ook na jaren nog aantrekken. Maar vee leuker is natuurlijk om telkens een nieuw paar sneakers aan te schaffen.

Dames sneakers: de praktische schoen die je jaren kunt dragen

Het mooie van sneakers is dat innovaties ervoor hebben gezorgd dat de schoenen kwalitatief zeer sterk zijn geworden. Denk bijvoorbeeld aan waterdicht en duurzaam materiaal. Deze schoenen vormen de basis in elke schoenenkast. Een paar lage zwarte of witte canvas sneakers past eigenlijk overal bij. Kies je voor een paar high tops met een gave print, dan worden je schoenen een echte eyecatcher. Het voordeel van canvas als materiaal is dat je de schoenen zo in de wasmachine gooit. Kies je voor leren sneakers, dan krijg je direct een hele andere look. Stoerder en meer urban. En ook hier is er een praktische kant, want deze schoenen maak je makkelijk schoon.

Kies voor opvallende prints bij verschillende outfits

Je kunt het met sneakers zo bont maken als je wilt. Basiskleuren doen het goed bij elke outfit, zowel zakelijk als casual. Denk aan leren slip-ons bij een nette broek en blazer, wanneer je je voeten een dag rust gunt van een paar stiletto´s. Maar houd je van gedurfd en trendy, kies dan een mix van verschillendmateriaal en versieringen. Met opvallende prints, pailletten, een slangenprint en glimmende stoffen heb je de perfecte schoen voor onder een blauwe jeans. Vergeet ook de iconische tennisschoen niet. Ze zijn zeer comfortabel, maar belangrijker nog: de sneakers zijn supermodieus onder een rok of jurkje.