Zonnebrillen beschermen stijlvol tegen de zon

Op de eerste plaats is een zonnebril natuurlijk bedoeld om je ogen tegen het felle zonlicht te beschermen. Daarnaast zijn zonnebrillen de afgelopen jaren stijlvolle items geworden waarmee je je outfit compleet kunt maken. Je draagt een bril tegen de zon op vakantie, maar ook tijdens een festival of een zomers feestje. Een zonnebril is dan ook het beste accessoire om een simpele outfit te transformeren in een zomers geheel. Of je nu kiest voor een klassiek exemplaar of juist een modernmodel: je ziet er in de zomer altijd stijlvol uit.

Zonnebrillen met een speelse look

Vroeger had een zonnebril altijd een traditionele uitstraling. Pilotenbrillen en zonnebrillen met vierkante glazen zijn voorbeelden van klassieke designs die vandaag de dag nog steeds erg populair zijn. Deze modellen vallen niet zo op. Juist daarom zijn ze perfect wanneer je op zoek bent naar een subtiele bril tegen de zon. Daarnaast kan een pilotenbril ontzettend stoer zijn. Combineer dit model met een spijkerjasje en een T-shirt en je ziet er meteen uit als een stoere vrouw uit de jaren tachtig. Vind je het juist leuk om moderne trends uit te proberen? Dan moet je kiezen voor een zonnebril met een origineel en speels montuur. Wat dacht je van een zonnebril in de vorm van kattenoren? Of juist een montuur met regenboogglazen. Deze items maken een festivaloutfit helemaal compleet, maar kunnen ook een simpel zwart strandjurkje opfleuren.

Een eersteklas bril tegen de zon

Het is leuk om stijlvol voor de dag te kunnen komen met je nieuwe zonnebril, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat deze zomerse bril je goed beschermt tegen de zon. Kies daarom niet alleen voor een mooi montuur, maar ook voor goede kwaliteit. De glazen moeten tegen een stootje kunnen en de schadelijke straling van de zon tegen houden. Ook moet het montuur stevig zijn en zijn vorm behouden. Je hebt daardoor langer plezier van een model van goede kwaliteit. Zo heb je een stijlvolle zonnebril die je jaar na jaar kunt blijven dragen.