30% korting op ALLES in de SALE5

SALE30Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Let's get this
Black Friday started!
Onverslaanbare deals en kortingen!5

BLACK FRIDAY bij ABOUT YOU Online Shop

Black Firday 2020: 27 november 2020

Ook dit jaar heeft BLACK FRIDAY ons weer in de ban. Extreme kortingen laten de prijzen dalen en onze harten sneller kloppen. Maar wat is het verhaal achter BLACK FRIDAY nou eigenlijk? ABOUT YOU brengt licht in het donker:

BLACK FRIDAY komt oorspronkelijk uit Amerika en markeert de dag na Thanksgiving. Het familiefeest, van liefde, kalkoen en vulling, is het equivalent van het klassieke Thanksgiving-feest. De volgende vrijdag wordt door veel Amerikanen gebruikt als overbrugging in een traditioneel familieweekend en om de eerste cadeautjes te krijgen - het kerstseizoen is geopend!

Natuurlijk zijn ook retailers zich bewust geworden van deze trend en willen ze met sterke kortingsacties een zo hoog mogelijke omzet genereren. Veel winkels openen hun deuren op BLACK FRIDAY al om 05:00 uur 's ochtends voor eindeloze kortingen, speciale aanbiedingen en koopjes. Om een van de felbegeerde koopjes te krijgen, staan er 's avonds al veel klanten in de rij voor de warenhuizen.

Sinds de verspreiding van de internethandel wordt de maandag na Thanksgiving hier gevierd als CYBER MONDAY. Terwijl de BLACK FRIDAY-deals bedoeld waren voor de stationaire handel, waren de CYBER MONDAY-aanbiedingen gericht op de onlinehandel. Ondertussen zijn beide dagen samengekomen om een heel weekend vol deals te vormen.

Maar hoe is het gekomen tot de kernachtige naam die boven ons superkoopje staat

Er zijn veel theorieën en mythes over de naamgeving van BLACK FRIDAY - hier vind je de drie meest populaire:

  • Theorie 1: de enorme menigte mensen die op deze vrijdag door de winkelstraten loopt, ziet eruit als een enorme zwarte massa.
  • Theorie 2: door de producten met kortingen te verkopen, maken de handelaren hun rode cijfers zwart.
  • Theorie 3: door hun hoge winsten te tellen, krijgen de dealers zwarte vingers.

Waar we het allemaal mee eens zijn is dat de verkopers verdienen en wij besparen - veel besparen!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

Ook ABOUT YOU biedt onweerstaanvare aanbiedingen aan op BLACK FRIDAY. Op vrijdag 27 november 2020 kan je een grote voorraad mode inslaan tegen de scherpe prijzen en het beste van alles - en dat allemaal vanuit het comfort van je eigen huis! Bespaar jezelf de drukke warenhuizen en ellebooggevechten voor de laatste koopjes. Bestel vanuit het comfort van je bank en vermijd lange wachttijden bij garderobes en kassa's. Je kunt jassen, jurken, broeken en nog veel meer vinden in de BLACK FRIDAY SALE bij ABOUT YOU - maar alleen zolang de voorraad strekt! Zorg ervoor dat je de beste deals krijgt voordat iemand anders dat doet. Kijk uit naar het voorproefje op het kerstseizoen met ABOUT YOU en profiteer van achteraf betalen, gratis levering en 100 dagen retourrecht!

FAQ zum Black Friday

Wanneer is Black Friday 2020?

Vrijdag 27 november 2020

Wat gebeurt er op Black Friday?

Op Black Friday verlagen veel winkels in de stationaire handel en in online winkels hun prijzen voor een korte tijd zeer sterk. Enerzijds wordt de verkoop verlaagd en kan je veel van je geplande kerstaankopen tegen lage prijzen kopen.

Hoe lang duurt Black Friday?

De Black Friday vindt plaats op vrijdag, zoals de naam al aangeeft. Veel winkels beginnen echter een paar uur eerder met hun verkoopcampagnes en laten ze het hele weekend lopen. De meeste Black Friday campagnes duren minstens 3 dagen

Populaire merken in de Black Friday-sale