Blazers voor dames1,325

Blazer: stijlvol en veelzijdig

Er zijn een aantal items die iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben. Eén daarvan is de blazer, want dit kledingstuk past bij werkelijk iedere outfit. Deze professionele jasjes zijn perfect voor op de werkvloer, maar je kunt ze ook op een stoere en opvallende manier combineren wanneer je naar een feestje gaat. Over het algemeen zijn blazers mooi getailleerd. Dit betekent dat je vrouwelijke vormen goed tot hun recht komen wanneer je een colbert draagt. Bovendien is een blazer de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar iets meer warmte, maar er toch professioneel uit wilt zien.

Een stoer of juist een vrouwelijk colbert?

Je kunt een blazer op allerlei verschillende manieren stylen. Je kunt natuurlijk een exemplaar uitzoeken dat van zichzelf al een uitgesproken stijl heeft. Zo zijn er opvallende blazers te vinden met stoere accenten zoals studs of brede schouders. Een blazer met een opvallend uiterlijk heeft over het algemeen geen extra aankleding nodig. Met een simpele spijkerbroek is je outfit al compleet. Daarnaast zijn er ook verschillende blazers te vinden met een vrouwelijke look. Ben je op zoek naar een elegante blazer? Kies dan voor een exemplaar in een zachte kleur, zoals roze of blauw.

De veelzijdigheid van blazers

Het voordeel van een blazer is dat je dit kledingstuk op allerlei manieren kunt dragen. Wanneer je investeert in een mooi model kan je eindeloos combineren. Zo creëer je steeds een nieuwe look met hetzelfde item. Een colbert is bijvoorbeeld het perfecte kledingstuk om op je werk te dragen. Combineer het item met een nette pantalon en stijlvolle hakken en je komt heel professioneel voor de dag. Heb je een feestje? Dan kan een simpele zwarte blazer ook de basis voor je outfit vormen. Je kunt een casual look maken door het jasje te combineren met een stoer T-shirt en boyfriend jeans. Je kunt het geheel een elegant tintje geven met behulp van hakken, maar je kunt ook voor sneakers gaan. Dankzij de getailleerde blazer ziet je outfit er toch nog ontzettend vrouwelijk uit.