Lange blazers voor dames181

De lange blazer van je dromen

Je kunt jezelf geen groter plezier doen dan metde aanschaf van een lange blazer. Fashionable en stylish, chic en sportief, tijdloos en karakteristiek. Wat voor type je ook bent, deze jas is een toevoeging aan je garderobe. Je ziet ze veel tegenwoordig: nette, lange blazers. Vooral in ingetogen kleuren als zwart, lichtgrijs, donkerblauw en beige. Houd je van zachte kleuren? Er zijn ook varianten in het lichtroze en babyblauw verkrijgbaar. Kies een kleur die past bij je huids- en haarkleur. Brunettes zien er fantastisch uit in een donkerblauwe lange blazer, terwijl blondines weer heel mooi lichtgrijs kunnen dragen. Ben je rossig, dan staat een jas in een natuurlijke beige tint stijlvol.

Duizenden soorten nette lange jassen

Lange blazers mogen tegenwoordig heel lang zijn: tot aan je enkels! Maar alles daarboven hangt ook in de rekken. Ga je voor een chique, single-breasted model zonder franjes? Of houd je van een wat meer uitgesproken stijl? Dan zijn modellen met knopen in contrasterende kleuren iets voor jou. Ook bestaan er modellen met opvallende gouden knopen of brede revers. Kijk ook naar het materiaal van een jas. Je hebt prachtige modellen van wol. Geef hem eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt bij de stomerij.

De lange jas als fashion icon

Waarmee combineer je je lange jas? Draag een skinny met biker boots, een fijn oversized trui en een lange blazer. Bij koud weer combineer je deze look met een grote muts van wol en bijpassende handschoenen en sjaal. De ideale city-look! Een avond uit? Draag een mini rokje met leuke top en biker laarsjes. Buiten draag je er een lange jas tot je enkels overheen. Voor een winterse dag op het strand combineer je een lichte flaired jeans met een witte top met col en een zwarte, lange blazer van wol, die je met een ceintuur om je middel vastknoopt. Maak je look af met een pet en witte (lak)sneakers. Een lange grijze sjaal erbij en voilà: daar is je sporty outfit met lange blazer!