Truien voor dames10,107

Trui: een veelzijdige en stijlvolle basic

Er zijn een aantal items die werkelijk iedere vrouw in haar kast heeft liggen. De trui hoort bij deze basics, aangezien dit veelzijdige item op talloze manieren gecombineerd kan worden. In de winter is het fijn om een dikke wollen trui te dragen die je lekker warm houdt. In de lente of herfst is het juist fijn om een dun exemplaar uit te zoeken dat een klein beetje lucht door kan laten. Deze dunne truien zien er bovendien erg elegant uit wanneer je ze combineert met comfortabele skinnyjeans, de juiste sieraden en een paar sierlijke hakken.

Klassieke basic truien voor dames

Met een trui kan je werkelijk alle kanten op. Dit item kan er namelijk heel stoer uitzien, maar ook klassiek ogen. Ben je op zoek naar klassieke basics die je met iedere outfit kunt combineren? Zoek dan een eenvoudige zwarte, witte of grijze trui. Bij de zoektocht naar een belangrijke basic is het belangrijk om op de pasvorm te letten. Vind je het fijn om je vrouwelijk vormen te accentueren? Zoek dan een exemplaar uit dat precies op de juiste manier getailleerd is. Het is ook leuk om te spelen met de look van baggy truien. In dat geval kan je een trui uitzoeken met een stijlvol accent. Denk hierbij aan een mooi breipatroon of een opvallend kleurtje.

Spelen met vrolijke dames truien

Een trui hoeft niet alleen maar een klassieke basic te zijn. Je kunt namelijk ook spelen met deze items en zo een opvallende casual look creëren. Zoek bijvoorbeeld een felgekleurd exemplaar. Deze truien zijn opvallend genoeg om ze te combineren met simpele basics zoals een spijkerbroek en gympen. Je kunt ook een eigenzinnige look creëren door een vrolijke trui te dragen in combinatie met een kort rokje. Ben je altijd op zoek naar stoere combinaties met een urban uitstraling? Dan is het de moeite waard om een paar lange truien in huis te halen. Een lang sweatshirt is een voorbeeld van een coole trui, vooral in combinatie met zwarte leggings en enkellaarsjes.