Sportshirts voor dames1,756

Sportshirt: de basis voor een prima work-outlook

Een sportshirt is van onschatbare waarde voor sportieve dames die veel trainen of een teamsport beoefenen. Een sportshirt geeft uitstraling en helpt je topprestaties te leveren. Of je dit nu doet tijdens het hardlopen, het fietsen, in de sportschool of op het sportveld met jouw team. De collecties bevatten sportshirts met en zonder mouwen. Sommige shirts zijn getailleerd, andere hebben juist een iets ruimere pasvorm. Daarnaast hebben veel sportshirts ook een trendy uitstraling, waardoor je er niet alleen sportief uitziet maar ook zeer modieus. Ook op het gebied van kleur valt er genoeg te kiezen. Train je vaak, shop dan sowieso een paar basisshirts in grijs of zwart en wissel die af met wat meer sprekende kleuren zoals roze, rood of een grafische print.

Dames sportshirt: houd je hoofd koel

Waarom een speciaal sportshirt wanneer je gaat sporten? Een gewoon katoenen T-shirt kan immers ook. Toch zul je het verschil merken wanneer je kiest voor een kwaliteitsshirt dat bedoeld is om flink in te bewegen. Deze shirts zijn gemaakt van speciale stoffen die een betere pasvorm hebben zodat jij vrij kunt bewegen. Er zijn geen onnodige naden die tegen je huid schuren. Bovendien wordt het vocht dat je verliest beter afgevoerd door de kunstvezels in sportshirts. De huid blijft droog, net als het shirt. Zo blijft je lichaam goed op temperatuur en voorkom je huidirritaties. Verder zijn deze stoffen duurzaam en behouden ze lang hun elasticiteit.

Sport shirt: sportieve twist voor je alledaagse garderobe

Het juiste sport shirt is een belangrijk onderdeel van jouw work-outlook. Je voelt je lekker en dat straal je ook uit wanneer je traint. Tegelijkertijd zijn deze shirts zeer veelzijdig en zijn ze geschikt voor naast het sporten. Veel sportshirts kun je namelijk prima combineren met de kleding die je overdag draagt. Door hun basic uitstraling en de fijne materialen zitten ze comfortabel en passen ze bij veel looks. Draag jouw favoriete shirt op een skinny jeans wanneer je in een casual bui bent. Of kies een mouwloze sport top op een sweatpants en een paar cleane witte sneakers. De look is helemaal af wanneer je er een spijkerjasje of leren jack bovenop draagt. En ook wanneer je een dagje wil bank hangen is er niets mis met een comfy sportshirt.