GROTE SUMMER SALE: tot -60% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Handschoenen271
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Handschoenen: stijlvol en trendy

In de winter zijn handschoenen onmisbaar. Met blote handen kan je niet fietsen of in de sneeuw spelen. Maar deze functionele accessoires mogen er ook mooi uitzien. Daarom besteden merken veel aandacht aan het ontwerp en de stijl ervan. Vaak gaat het om vingerhandschoenen, maar we kennen ook de vingerloze modellen en de wanten. De stijl varieert van sportief tot buitengewoon geraffineerd. Het zijn echt wel designer items, waar ervaren en creatieve ontwerpers zich op mogen uitleven. Daarom is het belangrijk om deze kledingstukken met zorg te kiezen. Je eigen persoonlijke handschoenen maken een belangrijk deel uit van de indruk die je maakt. Elegant, casual, trendy of uniek: jij kiest.

Een look compleet maken met de juiste handschoenen voor dames

De tijd dat vrouwen handschoenen droegen om chic te zijn, ligt al een tijdje achter ons. Sinds de jaren zestig is dat niet meer gebruikelijk, hoewel het soms terugkomt bij sommige trends en in vintage mode. Over het algemeen worden handschoenen eigenlijk altijd gedragen bij een mantel of jas. Binnenshuis vinden we het onnodig om de handen te bedekken, behalve misschien bij sommige avondtoiletten. Handschoenen moeten passen bij de rest van je outfit, en vooral bij je jas. Dan gaat het om de kleur maar ook om de stijl. Houd elegant en uitgesproken sportief gescheiden. Bij een ski-jack hoort een ander model dan bij een klassieke overjas.

Houd je handen warm en zie er goed uit

Wol is heerlijk warm. Handschoenen van dat materiaal zijn ook erg mooi, want er gaat nu eenmaal niets boven een natuurlijk materiaal. Wol is ook een isolerend materiaal. Tegenwoordig bestaat er ook allerlei technologisch geavanceerd materiaal dat isolerend werkt. Dit wordt vaak gebruikt als voering in combinatie met waterdicht buitenmateriaal. Dat levert de beste modellen op voor regen of sneeuw. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van leer. Als de kwaliteit van het leer goed is, kan het tientallen jaren meegaan. Je hoeft het alleen maar af en toe schoon te maken met een natte doek en te impregneren met een lederwas om het leer soepel te houden. Je handschoenen zijn dan weer als nieuw.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 03-07-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG