Basic truien voor dames2,560

De basic trui: tijdloos en essentieel

Wie heeft hem niet in de kast hangen, de basic trui? Jong of oud, man of vrouw, hip of casual: Iedereen heeft wel een aantal van die truien die altijd goed zijn. Dat is eigenlijk waar het allemaal om draait bij de basic trui. Deze truien zijn super comfortabel en staan altijd mooi. Je draagt ze in de winter als het koud is, of 's avonds in de zomer als het afkoelt. Het is ook altijd fijn om een simpele trui bij je te hebben als je een rondje gaat fietsen of een tochtje op een boot gaat maken. Maar ook op een doordeweekse dag naar studie of werk komt hij goed van pas.

Jouw stijl, jouw basic trui

Basic truien zijn er in vele uitvoeringen. Een katoenen hoody met grote capuchon in lichtgrijs, een gebreide trui van alpaca wol in donkerblauw, een zwarte aansluitende coltrui of een roze, los gebreide off-shoulder trui. Ongetwijfeld kan je je bij al deze truien wel een voorstelling maken en hoewel ze erg verschillend zijn, vallen ze stuk voor stuk onder de categorie basic trui. Ze zijn er dus in vele soorten en maten, maar voor iedereen bestaan er wel een aantal basistruien die goed bij hem of haar past. Overigens is het een misverstand dat een wijde trui slonzig maakt. Door goed te kiezen draag je je trui op een uiterst stijlvolle manier.

Hoe draag jij je simpele trui?

Een makkelijke trui draag je doorgaans niet op een mooie rok of in combinatie met hoge hakken. Toch zul je je verbazen wat een beetje creativiteit met je totale outfit kan doen. Een lichte jeans, al dan niet met wat slijtage plekken werkt eigenlijk altijd in samenwerking met een basic trui. Draag deze combinatie met een paar kraakheldere witte gympen of een mooi paar leren mocassins. Een basic trui, bijvoorbeeld in beige mohair, kan bijzonder stijlvol zijn. Zo'n trui gaat prachtig samen met gouden sieraden en een oversized jas. Ben je meer van de stoere look dan is een los gebreide trui of een capuchon trui iets voor jou. Ook deze style je prima met een mooi paar sneakers. Verder heb je vrolijke truien in modieuze kleuren en prints, daar zit voor iedereen wel wat bij. En dat is eigenlijk precies waarom je voor een basic trui kiest.