Coltruien voor dames1,170

Coltrui: klassiek en elegant

Een coltrui is een heerlijk warm item, perfect voor de winter. Je kunt deze truien op ieder moment dragen, want ze kunnen er zowel stoer als elegant uitzien. De klassieke coltrui heeft een gebreide look. Hierdoor ziet hij er wat stoerder en robuuster uit. Je maakt het geheel vrouwelijk door de trui te combineren met een strakke broek of een rok. Tegenwoordig worden coltruien ook gemaakt in de vorm van stoere vesten en elegante tops. Hierdoor is het mogelijk om een coltrui te vinden die perfect bij jouw stijl past.

Een dames coltrui in jouw favoriete kleur

Het leuke aan een coltrui is dat dit item er in feite heel simpel uitziet. Dat is een voordeel, want hierdoor kun je met de kleur en de print van de trui alle kanten op. Een gekleurde coltrui is een goed item om te combineren met andere eenvoudige basics. Zo is een roze of blauw exemplaar een mooi opvallend accent dat je simpele outfit net dat kleine beetje extra geeft. Een eenvoudige zwarte coltrui is overigens ook een stijlvolle keuze. Deze items zien er namelijk erg chic en professioneel uit. Je kunt ze daarom gemakkelijk combineren met een nette pantalon, maar ook wat speelser maken door een grote ketting om te doen.

Een wijde coltrui voor dames

Wist je dat je een coltrui ook casual kunt dragen? Tegenwoordig zien coltruien er namelijk niet allemaal meer strak en gestroomlijnd uit. De losse col is ontzettend populair en ook perfect voor een casual outfit. Vooral een sweatshirt met een losse col is een goed item om te verwerken in je stoere dagelijkse look. Dit item past goed bij een paar boyfriend jeans, maar je kunt het geheel ook wat vrouwelijker maken door het bij skinnyjeans te houden. Voeg daar een paar gympen aan toe en je outfit is compleet. Een wijde coltrui kan er trouwens ook heel elegant uitzien. In dat geval kan je wel het beste een exemplaar uitzoeken dat van een dunne stof is gemaakt. Een dunne coltrui ziet er namelijk vrouwelijker uit.