Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Hoeden411
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Hoeden als modeaccessoire

Door celebrities nieuw leven ingeblazen, maken hoeden momenteel een grote comeback in het modebeeld. Ze worden regelmatig gespot op de catwalk en in de hipste kringen. En terecht: een hoed is een dankbaar accessoire dat je look precies die onmisbare twist kan geven. Gelukkig is de hoedencultuur geen sociale verplichting meer zoals in de fifties; het is nu een onderscheidend modestatement! Daarnaast biedt een hoed ook bescherming tegen de zon, die schadelijk is voor je huid en je kapsel. Maar het mooiste aspect ervan is toch, dat je er met de juiste outfit en bijvoorbeeld een trendy zonnebril, een fantastische look mee creëert.

Diverse soorten hoofddeksels

De meest gedragen hoeden zijn strand- en zonnehoeden. Ideaal bij zonnig weer, doordat de brede rand je gezicht schaduw biedt. Maar daarnaast doet de klassieke vilthoed het nog altijd erg goed. Hij is niet alleen stijlvol, maar houdt je ook warm en droog, want vilt is waterdicht. Ook regenhoeden beschermen je tegen de weersomstandigheden, en geven je en passant een eigentijdse look. Daarnaast zijn er baretten, flaphoeden, deukhoeden, cloche- en cocktailhoedjes. Speciale gelegenheden zijn natuurlijk de ultieme momenten om voor een mooie designhoed te gaan, die jouw look de juiste finishing touch geeft.

Hoe draag je een hoed het beste?

Hoeden voor dames zijn altijd goed, niet alleen op begrafenissen of bruiloften. Al zijn er wel enkele regels die je in acht moet nemen, zoals hoe en wanneer je welke hoed draagt. Als het deel uitmaakt van je outfit mag je deze, als dame, ook binnen ophouden. Het formaat is natuurlijk een kwestie van smaak, al hangt het ook af van de gelegenheid, de vorm van je gezicht en je postuur. Want met het juiste model zijn kleine schoonheidsfoutjes perfect te camoufleren, terwijl je pluspunten, zoals een stralende glimlach, er juist mee accentueert. Verder speelt je outfit natuurlijk een rol: bij een eenvoudige combinatie is een opvallende hoed prima, terwijl je met een drukke print liever een bescheiden design kiest. Als je twijfelt, laat je dan adviseren welk model jou het meest flatteert, want met een goedgekozen hoed zie je er altijd elegant uit!

*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG