Een hippe muts maakt je outfit helemaal af!

Een muts is typisch een hoofdbeschermer voor koud weer en kan je helpen je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Deze winterhoeden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen en uitvoeringen. Daarnaast worden wintermutsen van diverse soorten materiaal vervaardigd. De twee soorten veelgebruikt materiaal dat je in een koude omgeving uitstekend warm kan houden zijn acryl en wol. Mutsen kun je, ongeacht het seizoen, gedurende het hele jaar door dragen, maar tijdens de koude wintermaanden komt een goede acryl of wollen wintermuts perfect van pas. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals een model met oorflappen, kousdoppen met een kleine rand of een beanie.

Een beanie als hippe muts

Er zijn evenveel manieren om een muts te dragen als er beanies zijn. Een beanie, niets anders dan een hippe muts, biedt je de kans om een eenvoudige en stijlvolle finishing touch te geven aan elke outfit. De gemakkelijkste manier om dit hoofddeksel te dragen is om het over je oren en het grootste deel van je voorhoofd te trekken. Duw je pony voor een klassieke look eronder of laat je haar gewoon uit de beanie als je er stijlvoller uit wil zien. Probeer de muts eens om te rollen voor een traditionele look of rol hem twee keer om als je je haar wil laten zien. Voor een klassieke uitstraling kun je je hele voorhoofd en oren bedekken.

Muts voor dames

Uiteraard is bescherming tegen de kou prioriteit bij het dragen van een muts, maar waarom zou je als moderne vrouw het nuttige niet met een beetje stijl kunnen combineren? Het op elkaar afstemmen van je winteraccessoires zorgt ervoor dat je er fantastisch uitziet en je ook zo voelt. De eenvoudigste manier is om de kleur van je wintermuts, sjaal en handschoenen overeen te laten komen. In sommige gevallen kun je ook het materiaal matchen, bijvoorbeeld als het wollen breisels zijn. Twee van de bovengenoemde winteraccessoires laten matchen is ook heel populair. Je kunt een muts, een sjaal en handschoenen dragen die geen exacte kleurovereenstemming hebben, maar zorg er dan voor dat ze goed samengaan met de andere componenten van je outfit, met name je jas en schoenen.