Trenchcoats voor dames181

Trenchcoat: een echte klassieker

De trenchcoat kun je ook wel zien als een wat langere regenjas. Vroeger maakte dit kledingstuk onderdeel uit van een oorlogsuniform, maar tegenwoordig kom je de jas overal tegen. Het is de ideale jas voor de zogenaamde tussenseizoenen. Je herkent de jas aan de dubbele rij knopen en de riem om de taille. Dankzij de ceintuur geeft dit kledingstuk je een mooi zandloperfiguur. Welke vrouw wil dat niet? De jas valt tot net boven de knie of tot aan je kuitbeen. Deze populaire jas is een musthave voor elke zelfbewuste vrouw. Je draagt hem wanneer jij dat wilt. Je hebt de keuze uit diverse modellen en kleuren.

Combineer deze iconische jas met andere kleding

Uiteraard is het aan jou om te bepalen wanneer je een trenchcoat draagt. Zowel naar kantoor als een bezoekje aan de supermarkt of een feestje is deze jas heel geschikt. Gaat jouw voorkeur uit naar een casual uitstraling? Met een jeans en pumps kom je zeker stoer voor de dag. Voor een wat elegantere look is de trenchcoat prima te dragen in combinatie met een stijlvolle blouse, een bijpassend rokje en kleurrijke naaldhakken of mooie leren laarzen. Daarmee maak je ongetwijfeld indruk op kantoor of een andere belangrijke afspraak. Er zijn trenchcoats genoeg, dus ga voor een model dat goed bij jou past en jouw vrouwelijkheid extra benadrukt.

Waarom kies je voor deze bijzondere regenjas

Als je in het voor- of naseizoen op zoek bent naar een mooie jas, dan kun je met de trenchcoat uitstekend uit de voeten. In het voorjaar kies je voor een jas in lichte kleuren, terwijl je in het najaar gaat voor een exemplaar in een donkere of aardetinten kleur. Er zijn zelfs wollen varianten verkrijgbaar. Stap je met een trenchcoat op de fiets? Dan is de keuze voor een wat korter exemplaar snel gemaakt. Welk model je ook aanschaft, je gaat voor een tijdloze klassieker waar je jarenlang plezier aan beleeft! Dit maakt de trenchcoat tot een geliefd kledingstuk voor zowel jong als oud.