Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
HOMEBASE
118 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
HOMEBASE118

HOMEBASE: stoere kleding met een urban look

Het Duitse merk HOMEBASE komt nog maar net om de hoek kijken, maar heeft zich inmiddels bewezen als een stoer kledingmerk dat zich laat inspireren door het stadsleven. Het merk is vooral bekend geworden om zijn stoere jassen en hoodies. Deze items worden vaak voorzien van originele prints, waardoor ze perfect zijn voor mensen die het fijn vinden om op te vallen. Naast deze bekende jassen en hoodies maakt het merk ook comfortabele T-shirts, truien en vesten. Zo kleed je je altijd casual en draag je stoere items die perfect gecombineerd kunnen worden met een goede spijkerbroek.

De inspiratie van HOMEBASE

De ontwerpers van HOMEBASE vinden het belangrijk kleding te ontwerpen voor stoere mannen en vrouwen die zich graag uitdagend kleden. Het merk maakt daarom opvallende items met originele prints. De ontwerpers vinden hun inspiratie vooral op straat. Zo zijn de grote steden een belangrijke inspiratiebron wanneer de designers op zoek zijn naar unieke prints die bij de moderne man en vrouw passen. Dit is de reden waarom het werk van kunstenaar Banksy vaak een grote rol in de collecties van HOMEBASE speelt. Zijn kunst draait namelijk helemaal om het straatleven. Hij maakt opvallende creaties op muren, bruggen en andere simpele plekken die je midden in de stad vindt. HOMEBASE wil kleding maken die vlekkeloos in het stadsleven op kan gaan.

De juiste look en goede kwaliteit

De kleding van HOMEBASE is perfect wanneer je op zoek bent naar casual kleding die je vooral buitenshuis wilt dragen. Natuurlijk kan je de stoere T-shirts van het merk ook gewoon aan wanneer je gezellig iets gaat drinken met je vrienden. Vanwege de uitgesproken prints op sommige items van het merk kan je de kleding het beste combineren met eenvoudige casual kleding. Uiteraard maak je het geheel iets stoerder door een shirt met een opvallende print te combineren met een leren jasje. Wat je keuze ook is, je kunt in ieder geval lang genieten van je nieuwe items. HOMEBASE zorgt er namelijk voor dat alle kleding gemaakt wordt van het beste materiaal.