WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

Items van het merk filteren
Alle producten van espadrij l´originale68

Espadrij l'originale: ambachtelijk gemaakte espadrilles voor het hele gezin

Espadrij l'originale is een van oorsprong Frans merk dat primair espadrilles maakt voor dames, heren en kinderen. Daarnaast worden in beperkte mate ook accessoires en shirts gemaakt in bijpassende casual chic stijl. Espadrilles hebben een rijke historie en zijn het toonbeeld van comfort en elegantie. Espadrij l'originale speelt hierop in met een ruime keus aan canvas schoenen die worden gemaakt van de beste materialen en tegelijkertijd trendy aandoen. Zodra het weer warmer wordt, is het tijd om deze luchtige schoenen uit de kast te halen. Ze passen overal bij en lopen prettig. Bij Espadrij l'originale shop je espadrilles voor het hele gezin. De verschillende uitvoeringen en kleuren zijn een lust voor het oog en zullen je zeker verliefd laten worden op dit merk.

Vakmanschap uit de Pyreneeën

Espadrij l'originale is tegenwoordig een Duits bedrijf maar de schoenen van het merk worden nog steeds gemaakt in een klein dorp in de Franse Pyreneeën. Elk model wordt nog met de hand genaaid of met een van de oude machines vervaardigd. Met tal van verschillende kleuren canvasstof van hoge kwaliteit die op een jute zool wordt genaaid is dit ambacht in zijn meest pure vorm. Door het gebruik van natuurlijk rubber in de jute zolen zijn de schoenen bovendien waterdicht. Espadrilles vormen de basis van de schoenencollecties, maar Espadrij l'originale maakt ook mocassins, pantoffels, lace-ups en sandalen. Het merk heeft de tand des tijds doorstaan, net als de schoenen die worden gemaakt.

Een vleugje Franse Rivièra in je garderobe met Espadrij l'originale

Espadrij l'originale neemt klassieke modellen en geeft daar een moderne draai aan. Canvas schoenen voor hem, haar en kleine fashionista’s met de bekende Bretonse streep in felrood of blauw zijn tijdloos en hip tegelijk. Daarom heeft Espadrij l'originale ook een bijbehorende collectie aan shirts voor het hele gezin. Ook wanneer je van meer neutrale kleuren houdt, is er genoeg keus. Van espadrilles en sandalen in zachte pasteltinten voor dames tot canvas veterschoenen in beige, grijs en donkerblauw voor heren. En voor de kids kies je een effen stof of juist een opvallende print. Een bijkomend voordeel: je kunt deze schoenen makkelijk een keertje wassen. Elke zomergarderobe heeft een paar espadrilles nodig en met Espadrij l'originale voeg je zeker een stukje Franse Rivièra toe aan je garderobe.