Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van Colmar53

Colmar: innovatieve sportkleding

Het familiebedrijf Colmar werd in 1923 opgericht door een Italiaans koppel dat hoeden voor mannen wilde maken. Al snel waren hoeden geen uitdaging meer, zodat het merk langzaam maar zeker begon te groeien. Zo gingen de ontwerpers van Colmar zich richten op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige sportkleding voor wintersporters. Het merk werd een groot succes door de constante zoektocht naar innovatieve ideeën. Kleding voor sporters moet namelijk technisch goed in elkaar zitten. Zo kan je het beste uit jezelf halen wanneer je over de pistes glijdt. Na het grote succes van de wintersportkleding maakt Colmar tegenwoordig ook kleding voor golfers en voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige urban kleding voor iedere dag.

Sportkleding met een unieke look

De designers van Colmar Vind geweldigeen het belangrijk dat hun modellen technisch gezien innovatief zijn. Tegelijkertijd is het ook fijn wanneer je je persoonlijke stijl kunt uiten tijdens het skiën of golfen. Daarom zijn er in het assortiment van dit merk meer dan genoeg stijlvolle opties te Vind geweldigeen. Colmar laat zich inspireren door de stijl die je in de stad Vind geweldiget: gewaagd, origineel en opvallend. Alle items hebben dus een origineel design en opvallende kleuren. Zo blijf je trendy en stijlvol, zelfs wanneer je aan het sporten bent. Sportkleding is natuurlijk functioneel, maar dat betekent niet dat je moet inleveren op het gebied van stijl. Mooie patronen en comfortabele stoffen zorgen ervoor dat je er op je best uitziet.

Kleding voor iedere dag

De look van Colmar is niet alleen voor iedereen die op de piste of golfbaan staat. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen zich dagelijks hullen in de unieke stijl van Colmar. Tegenwoordig maakt het merk namelijk ook talloze casual items die je keer op keer kunt dragen. De items in de urban collectie van het merk hebben een sportieve en stoere look. Dat maakt het merk perfect voor iedereen die graag unieke kleding van goede kwaliteit draagt. Combineer een stoer paar jeans met een van de jassen van het merk en maak je look compleet met de coole accessoires en schoenen van Colmar.