WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Skiny: sexy en comfortabel

De filosofie van het lingerie- en badkledingmerk Skiny is om je elke dag goed te voelen. Door trendy ontwerpen met hoogwaardige pasvormen en stoffen te mengen is Skiny de ideale combinatie van vrouwelijke elegantie en moderne streetstyle. Of het nu voor thuis of op het werk is, een romantisch avondje of een dagje strand, Skiny brengt leven in je lingeriekast. Het label gaat ervan uit dat elke vrouw uniek is. De juiste lingerie kan een verschil maken. Het is om die reden dat de lingeriefabrikant ondergoed van hoge kwaliteit vervaardigt, met prachtige en zeer diverse collecties waaruit elke vrouw kan putten. Het lifestyle-, ondergoed- en badkledingmerk staat bekend om diens hoogwaardige, moderne en innovatieve producten. De ontwerpen zijn klassiek, sexy en toch comfortabel.

Naadloze en onzichtbare lingerie

Skiny is het jongste merk binnen de Huber-groep. Het Oostenrijkse bedrijf Huber Holding heeft een rijke traditie en kan terugkijken op 100 jaar geschiedenis, waarin het een formidabele naam heeft gemaakt door het vervaardigen en verkopen van ondergoed en andere kledingstukken. Skiny maakt gebruik van de uitgebreide interne kennis in de verkoop en productie van ondergoed en is het meest succesvolle merk van de groep. Zo hebben ontwikkelaars van dit merk een oplossing geïntroduceerd voor gênante ondergoednaden: naadloze en onzichtbare lingerie die de nodige ondersteuning, delicate vormgeving en maximaal comfort biedt. Kledingproducten van Skiny worden in ruim 50 landen over de hele wereld verkocht.

Ondergoed van Skiny is niet saai

Skiny wil een deel van je leven zijn, wat je ook tegenkomt. Door kleding van dit merk te dragen, kun je zijn wie je bent, actief en krachtig, cool en ontspannen, slaperig en dromerig. Alledaags ondergoed hoeft niet saai te zijn en dat laat je met Skiny duidelijk zien. Zo zijn er driehoekige beha’s die zijn gemaakt met vrouwelijke kanten panelen voor een sportluxe gevoel, terwijl voor bedtijd vrouwelijke bloemen en patronen zijn gebruikt. Pyjamabroeken met motief kunnen worden gecombineerd met casual katoenen vesten of topjes, terwijl korte broeken en tee-sets perfect zijn voor die zwoele nachten in de zomer. Zoek naar broderie anglaise en kanten versieringen om jouw ondergoed een extra dosis vrouwelijkheid te geven en draag ze onder een frisse katoenen kamerjas voor luie ochtenden of gezellige nachten thuis. Daar is Skiny ideaal voor.