Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

Anna Aura
62 item(s)
Volgen

Anna Aura – pure elegantie om blij van te worden

Sommige modemerken toveren altijd en overal een glimlach op je lippen, waar je hun creaties ook tegenkomt. Ook de kleding van Anna Aura voor dames sprankelt van vreugde en vrolijkheid. Daar zijn meerdere redenen voor. Om te beginnen lenen hun jassen, jurken en blouses zich voor zowat elke gelegenheid. Veelzijdigheid troef én je hoeft ’s ochtends niet lang over je outfit na te denken, want je combineert de stukken perfect onderling of met de andere items uit je garderobe. Verder bezorgen kledingstukken van Anna Aura je in een handomdraai een stijlvolle, charmante look, waarbij de aandacht volledig op jouw unieke persoonlijkheid komt te liggen. Welke moderne en modieuze vrouw kan daar nu neen tegen zeggen?

Makkelijk combineren en toch altijd prijs

Stel dat je de afbeelding van elk artikel van Anna Aura uitknipt, op een kaartje kleeft, alle mogelijke combinaties bij elkaar puzzelt en het precieze aantal mogelijke outfits wilt bepalen. Dan wensen we je veel succes, want dat is pas een mission impossible! Dit label ontwerpt al zijn stukken op zo’n manier dat ze zowel hyperindividueel als hypercombineerbaar zijn. Ze beschikken weliswaar over een herkenbare look, maar gaan toch met heel veel samen. Een felgekleurde trui mix je met een zwarte of grijze broek, je draagt er een gemêleerde tussenmantel over en je hebt een prachtensemble. Dames die dol zijn op rokken en jurken hebben evenzeer heel wat opties: de zachte tinten van hun basisstuk passen bij andere zachte tinten, bij opvallende patronen of bij knalkleuren. Je ziet het, met fashion van Anna Aura kan je werkelijk alle kanten op!

Je favoriete artikelen van Anna Aura online bij About You

Charismatisch, elegant, hedendaags en toch eenvoudig: de adjectieven waarmee je de collectie van dit merk omschrijft, geven aan dat je hier met hoogwaardige kwaliteit te maken hebt. Hoe creëer je anders vrouwelijke stukken die los om je lichaam vallen en je toch een mooi figuur schenken? Dankzij een slimme snit en dito materialenmix is de mode van Anna Aura geschikt voor elke vrouw: groot klein, appel- of peerfiguur, curvy of helemaal niet … Dit veelzijdige en innovatieve karakter heeft zo zijn gevolgen voor de prijs. Een aankoop bij Anna Aura doe je niet zomaar, het gaat hier om een bewuste investering in wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Stijlvolle charme of klassieke elegantie? Helemaal jouw keuze!