Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
PEAK PERFORMANCE
43 item(s)
Volgen

Peak Performance, niet alleen voor op de piste

Zweden, de late eighties. Drie goede vrienden en skifanaten steken de koppen bij elkaar. Ze zijn niet tevreden met de skikleding die op dat moment op de markt is en besluiten hun eigen collectie te ontwerpen. Enige tijd later is Peak Performance een feit. De naam geeft al aan dat dit niet de eerste de beste skipakken zijn: het gaat om items van hoge kwaliteit die perfect bestand zijn tegen de zware omstandigheden die sneeuw en ijs met zich meebrengen. Door de jaren heen werd het assortiment steeds verder uitgebreid en intussen kan het merk zich dé specialist in outdoorkleding voor dames noemen.

Sportjassen en mantels: goed beschermd naar buiten

Je moet niet per se naar het hoge Noorden trekken of op wintersport gaan om met koude temperaturen geconfronteerd te worden. De damesjassen van Peak Performance bewijzen overal een uitstekend dienst. Een waterafstotende gewatteerde sportjas met capuchon en hoge kraag loodst je probleemloos door de najaarsbuien. Wanneer het koud en droog is, kan je je sweatvest bovenhalen: de hoge kraag houdt je nek heerlijk warm en als er een stevige wind staat, zet je gewoon de capuchon op. Let wel: deze vesten zijn niet bedoeld om stormen te trotseren; daarvoor vertrouw je beter op de speciaal hiervoor ontworpen jassen en mantels. Ga je een stevige wandeling maken en krijg je het onderweg toch te warm, zorg dan dat je een sporttop of licht shirt onder je jas draagt. Vrouwen die er ook tijdens het sporten graag goed uitzien, kunnen hun hartje ophalen aan het traditionele, verzorgde design.

Praktische skikleding van Peak Perfomance koop je makkelijk online

Comfortabel, kwalitatief en outdoor: met die termen kan de vrouwencollectie van Peak Performance nog het best worden omschreven. Omdat de stukken met zoveel zorg ontwikkeld en gefabriceerd worden, is het nog beter als je van kortingen kan profiteren. About You zorgt er gelukkig voor dat er altijd wel enkele items in sale zijn. Kijk je al uit naar je volgende skitrip maar heb je dringend een sportjas nodig? Check dan zeker de damescollectie van Peak Performance. Met een beetje geluk vind je online dé perfecte jas die jarenlang je trouwe bondgenoot zal zijn, niet alleen in de bergen, maar ook in je vlakke thuisland. Beschouw je aankoop als een verstandige investering waar je geen spijt van krijgt!