Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Chi Chi London logo
Chi Chi Curve logo

Chi Chi Curve: exclusieve high fashion-items voor fashionista's met vrouwelijke vormen

Chi Chi Curve biedt mode voor de vrouw die geen moeite heeft om een maatje meer te tonen. Daarbij legt het fashionmerk Chi Chi Curve de focus op speelsheid en romantiek. Dit is bijvoorbeeld te zien in het gebruik van veel kant, grote patronen en vrouwelijke pasvormen in de collecties. Bovendien heeft het trendy label extra aandacht voor een goede afwerking en stijlvolle details. Verder worden kleinere probleemgebieden door dit label aangepakt en verborgen. Dit draagt eraan bij dat de items uit het assortiment van dit merk zeer draagbaar en comfortabel zijn. Vooral de zelfbewuste fashionista met vrouwelijke vormen die zich graag wil tonen aan de wereld zal met de kleding uit de collectie van Chi Chi Curve slagen.

Chi Chi Curve: trendy mode uit Londen

De Chi Chi Curve lijn behoort tot het bekende bedrijf Chi Chi London. Dit kledingmerk is meer dan 25 jaar geleden opgericht in Londen. Aanvankelijk werd de dameskleding alleen in de omgeving van Londen verkocht, maar al snel werden de items bekend buiten de stadsgrenzen. Doordat de collecties steeds populairder werden, breidde het label zich steeds verder uit. Hierdoor is Chi Chi London een vaste waarde in de modewereld geworden. Eén van de uitbreidingen van het kledingmerk was de Chi Chi Curve lijn. Deze lijn is specifiek gericht op dames die gezegend zijn met weelderige rondingen. Vooral de jurken van het label met een zeer verfijnde pasvorm zijn zeer gewild bij de doelgroep. Hierbij werkt Chi Chi Curve met een fris team van jonge ontwerpers, zodat de laatste trends gevolgd worden.

Unieke damesmode die de laatste trends samenvoegt

De damesmode van dit trendy fashionlabel wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Hierdoor zijn de items uit de collectie zeer exclusief. Bovendien maakt het merk gebruik van kwaliteitsstoffen. Dit zorgt ervoor dat de kleding op de huid goed aanvoelt. In de collectie vind je een groot aantal cocktailjurken, maar ook charmante maxi-dresses en avondjapons. Deze jurken zijn ideaal voor een leuke avond uit. Vaak zijn de jurken van Chi Chi zeer opvallend dankzij bijzondere kleuren en details. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met transparant kant en met charmante strikjes. Chi Chi Curve biedt modieuze items voor de vrouw die graag haar rondingen toont.