Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van SKECHERS225

Skechers, de trendy comfortabele schoenen

Het Amerikaanse merk Skechers is in 1992 opgericht, aanvankelijk als distributiebedrijf. Eigenaar Robert Greenberg en zijn zoon hadden al ervaring in de schoenenwereld, zij volgden hun instinct en bedachten zelf een nieuwe vormgeving voor schoenen. Het eerste idee was om gewoon goede sneakers te maken voor mannen die in de stad wonen. In 1993 kwam het succes met een bijzonder casual model. Ook vrouwen vielen meteen voor deze schoenen en sindsdien maakt Skechers schoenen voor mannen en vrouwen, en inmiddels ook voor kinderen. De schoenen vielen op omdat ze net even anders waren en voorzagen in een behoefte. Vanaf 1997 begonnen de schoenen van Skechers ook buiten Amerika populair te worden.

Skechers schoenen zijn een begrip

Skechers hebben een eigen stijl. Iedereen wil er een paar van hebben. Het zijn geen klassieke sportschoenen, maar wel sneakers die lekker lopen en in de eerste plaats blikvangers. Dat is natuurlijk ook de bedoeling, want er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp en de kleuren. Zelfs zonder het logo met de S kan je deze schoenen herkennen aan hun onmiskenbare design. Skechers schoenen zijn urban en hip, maar ook heel stijlvol. De herkenbare modellen van het eerste uur bestaan nog steeds in vele variaties, maar inmiddels zijn er ook de snowboots van dit merk, voor wie zorgeloos en modieus de winter door wil.

Kwaliteit is het sleutelwoord

Een ander belangrijk kenmerk van dit Amerikaanse merk is de kwaliteit. Mensen die Skechers dragen vertrouwen op hun schoenen, want ze zijn sterk en stevig en blijven mooi. Je stapt er zo in, ook in de modellen met veters. Ze zitten perfect om de voet en hebben een veerkrachtige en tegelijk flexibele zool. De binnenzool vormt zich naar de voet en steunt deze. Wie de sneakers voor het eerst draagt, is verbaasd dat ze zo licht zijn. Ze zijn zo comfortabel, dat je eigenlijk geen andere schoenen meer wilt dragen. Skechers scoren dus op alle punten bijzonder hoog.