Contactloze bezorging: Nu 5-11 werkdagen5

MO
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
MO1

Mo: het beste uit Portugal

Mo is een Portugees kledingmerk dat bestaat sinds 2013. In feite bestaat het al veel langer, want het maakt deel uit van de succesvolle Sonae groep. Met dit merk wilde het bedrijf een statement maken: mode voor onafhankelijke mensen die graag met anderen omgaan. Daarom straalt Mo warmte uit, als een vrouw die succesvol is maar ook voor anderen wil zorgen. Met goede kleding is het beter leven, dat is het idee. Met deze filosofie maakt dit merk kleding voor iedereen. Kleding moet comfortabel zijn, maar ook mooi. En tevens betaalbaaren toegankelijk voor iedereen.

Originele en stijlvolle kleding van Mo

Deze onafhankelijke manier van denken is ook terug te zien in de kleding. Zo zijn de jassen stoer, functioneel en comfortabel. Bovendien houdt de kleding je heerlijk warm en droog. Maar bovenal is de kleding heel stijlvol. Dat is allemaal te danken aan de ontwerpers, die met een Zuid-Europees gevoel voor elegantie precies de juiste verhoudingen creëren. Met een zeker gevoel voor understatement kiezen ze vaak voor neutrale kleuren, wat de ontwerpen zo mogelijk nog stijlvoller maakt. Vervolgens voegen ze de details en decoraties toe die de kleding van Mo uniek maken.

Leuke kleding voor het hele gezin

Mo heeft lef en combineert klassiek met trendy. Een damesvestje wordt net even anders door de originele kleur, een kort truitje door de opvallend lange mouwen. Elk kledingstuk heeft zo zijn eigen accenten op de rustige en vanzelfsprekende manier van dit merk. Het is bij uitstek mode die je elke dag kan en wil dragen en waarmee je er altijd leuk uitziet. Combineren is makkelijk. Met jeans als basis creëer je elke dag een andere outfit met zo’n leuk overhemd, vest of truitje. De stijl van de modellen voor tieners legt het accent meer op stoer en relaxed. De kinderkleding van Mo is lief, praktisch en mooi. Baby’s hebben een bijzondere plek veroverd in de collectie van het leuke merk Mo.