Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

VAUDE: verantwoorde outdoorkleding

Het Duitse merk VAUDE werd in 1974 opgericht door Albrecht von Dewitz. Sinds de oprichting van het merk is VAUDE altijd in handen geweest van dezelfde familie. Dat betekent dat het bedrijf nog altijd dezelfde liefde voor kwalitatief hoogwaardige buitenkleding heeft. Het merk maakt outdoorproducten voor iedereen die graag in de natuur is. VAUDE Vind geweldiget het dan ook ontzettend belangrijk om de natuur te beschermen. Dat is de reden waarom het merk veel investeert in milieuvriendelijke materiaal. Zo probeert het merk de natuur te beschermen en zo min mogelijk vervuiling te veroorzaken. De kleding is duurzaam en gaat jarenlang mee. Dat is natuurlijk nodig wanneer je je uitrusting mee naar buiten neemt, maar het zorgt er ook voor dat de wereld zo schoon mogelijk blijft.

De stijl van VAUDE

Wanneer je in de natuur bent, gaat functionaliteit natuurlijk boven alles. Toch Vind geweldigeen de ontwerpers van VAUDE het ook belangrijk om je een uitrusting aan te bieden die er stijlvol uitziet. Het merk heeft een gestroomlijnde stijl die strak en modern oogt. Alle items zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je kunt kiezen voor een stijl die echt bij je past. Vind geweldige je het bijvoorbeeld fijn om vooral rustige kleuren te dragen die makkelijk te combineren zijn? Kies dan voor een stoere zwarte jas die je combineert met een grijze broek en eventueel wat gekleurde accessoires. Natuurlijk kan je ook flink uitpakken en een jas in een opvallende kleur kopen.

Alles voor het buitenleven

Of je nu veel op de skipiste te Vind geweldigeen bent, bergen beklimt of gewoon graag lange wandelingen maakt in de natuur: je hebt altijd een hele uitrusting nodig. Daarom maakt VAUDE niet alleen kleding maar ook andere handige items die sporten in de buitenlucht makkelijker en veiliger maken. Het merk maakt bijvoorbeeld stevige rugzakken die jarenlang mee kunnen gaan. Ook moeten je voeten goed ondersteund worden. Daarom maakt het merk verschillende stevige schoenen die overal tegen bestand zijn. Dankzij VAUDE kan jij keer op keer het meeste uit jezelf halen tijdens een uitdagende wandeltocht in de buitenlucht.