Contactloze bezorging: Nu 5-11 werkdagen5

OAKLEY
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
OAKLEY1

Oakley: sportieve items om mee te presteren

De Amerikaanse James Jannard richtte het sportmerk Oakley in 1975 op. Wat hij niet wist, was dat zijn bedrijfje zou uitgroeien tot een van de grootste sportmerken van het moment. Jannard begon met het verkopen van kleine sportaccessoires, zoals handvatten voor motors, handschoenen en kniebeschermers. Toch zijn dit niet de items waar het merk bekend om is geworden. Dat zijn namelijk de sportbrillen van Oakley. Deze brillen zijn ideaal voor sporters die actief zijn in de zon, maar bijvoorbeeld ook voor wintersporters. Het is vooral het kwalitatieve materiaal dat deze brillen tot een groot succes heeft gemaakt.

Sporten in stijl

Ben je op zoek naar sportaccessoires die functioneel, maar vooral ook stijlvol zijn? Dan passen de collecties van Oakley bij jou. Het merk draagt vooral een stoere stijl uit, die past bij sporters die nergens bang voor zijn. De brillen van het merk hebben allemaal een eigen look, maar ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze stralen moderniteit uit. De wereld van de sport draait steeds meer om innovatie, dus Oakley kan niet achterblijven. Daarom maakt het merk de beste brillen die perfect op hun plaats blijven zitten, je ogen goed beschermen tegen de zon en je er ook stijlvol uit laten zien tijdens een sportsessie.

Een volledige uitrusting van Oakley

Wanneer je sport, heb je natuurlijk meer dan alleen een goede bril nodig. Daarom maakt Oakley tegenwoordig hele outfits voor sportieve mannen en vrouwen die zich graag stoer kleden. Dat doen ze voor vrijwel iedere sport. Je kunt in de collecties daarom kwalitatieve items vinden, die ideaal zijn voor buitenactiviteiten. Ook wintersportkleding mag daarbij niet ontbreken. Doordat alle ontwerpen van het merk een stoere en avontuurlijke look hebben, is het ontzettend makkelijk om verschillende items met elkaar te combineren. Daarnaast worden de kledingstukken gemaakt van het juiste materiaal voor sporters. Dat betekent dat de items goed met je lichaam meebewegen, lucht doorlaten, je warm houden wanneer je aan wintersport doet en er lang mooi uit blijven zien. Dat is de kwaliteit die Oakley belooft.