Alle producten van GANT325
GANT Espadrilles 'Raffiaville' in de kleur Beige / Navy / Goud, Productweergave

GANT

EUR 59,90
Beschikbare maten: 37, 38, 39, 40, 42
GANT Ballerina in de kleur Beige, Productweergave

GANT

EUR 99,90
Beschikbare maten: 37, 38, 39, 40, 41, 42
GANT Sneakers laag in de kleur Sand / Donkerblauw / Sepia / Rood / Wit, Productweergave

GANT

EUR 49,90
Beschikbare maten: 37, 38, 39, 40, 41, 42
GANT Sneakers laag 'Bevinda' in de kleur Beige / Crème / Lichtblauw / Donkeroranje, Productweergave

GANT

EUR 115,00
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41
GANT Sneakers laag 'Mardi' in de kleur Crème / Ecru / Donkerbruin, Productweergave

GANT

EUR 109,00
Beschikbare maten: 38, 40, 41
GANT Muiltjes 'Mardale' in de kleur Limoen, Productweergave

GANT

EUR 49,90
Beschikbare maten: 36, 39, 40
GANT Sneakers laag 'CUSTLY' in de kleur Camel / Sand / Wit, Productweergave

GANT

EUR 119,00
Beschikbare maten: 37, 38, 40, 41
GANT Chelsea boots 'Linsy' in de kleur Zwart, Productweergave

-26%

GANT

EUR 125,00EUR 169,95
Beschikbare maten: 36, 38, 39, 40, 41

GANT, ontstaan en succes

Het verhaal van GANT begint in 1949. In het begin maakte het merk alleen overhemden. Die waren zo mooi, dat ze onmiddellijk succes hadden. De oprichter van het merk was Berl Gantmacher, die in 1907 de oversteek van Europa naar New York waagde. De American Dream werd werkelijkheid voor hem en zijn zonen Marty en Elliot. Zij moedigden hun vader aan en werden later zelf ook actief in het bedrijf. De overhemden vielen in de smaak aan de nabijgelegen Yale universiteit, en er ontstond een stijl die bekend is als de stijl van de oostkust. In de jaren zeventig begon GANT met het maken van sportieve kleding. Vandaag de dag biedt het merk een complete kledinglijn voor dames, heren en kinderen, en daarnaast accessoires zoals parfum.

GANT, altijd een stap vooruit

Wat de overhemden van GANT naast de kwaliteit zo anders maakte, was het kleurgebruik. Dat was in die tijd ongehoord. Vandaag de dag lijkt het wel alsof alles al gezegd en gedaan is, maar toch is GANT nog altijd een stapje voor als het om mode gaat. GANT staat voor traditie, maar die moet wel op een goede manier passen in het hedendaagse leven. Daarom zijn altijd kleine of grotere aanpassingen noodzakelijk. Nieuw materiaal voor een poloshirt bijvoorbeeld. Op het eerste gezicht is het nog steeds de vertrouwde klassieker, maar wie beter kijkt, ziet een kledingstuk met karakter. Het gaat juist om de details.

Stijlvol en speels

Ook de dameskleding van GANT is gebaseerd op traditie, maar dat niet alleen. Het merk neemt een klassiek concept, bijvoorbeeld een blazer, en laat daar zijn creatieve designers op los. Daarna is het nog steeds een blazer met alle kenmerken en details die daarbij horen,maar tegelijk een persoonlijk kledingstuk: de pasvorm is veranderd, waardoor het ineens ook een modieus jasje is. Enkele details zijn aangepast, want stijl betekent juist aandacht voor details. Het betekent zelf nadenken. Traditie is leuk, maar uiteindelijk zijn we allemaal individuen. Veeleisend als het om kleding gaat, dat wel. Dat is de filosofie van GANT.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG