WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

ASH: stijlvolle mode met een Italiaanse en Franse achtergrond

Twee verschillende schoenmakers kwamen in het jaar 2000 bij elkaar om het merk ASH op te zetten. De een was Patrick Ithier, een Fransman met een oog voor detail en de ander Leonello Calvani, een Italiaan die precies wist wat er nodig was om een vernieuwend bedrijf op te zetten. Dankzij de Franse en Italiaanse achtergrond van de oprichters is ASH een merk geworden dat bekend staat om stijl en klasse. De twee schoenmakers wisten precies hoe ze de beste kwaliteit moesten leveren en waren bovendien op de hoogte van de laatste trends. Dat is vandaag de dag niet anders, zodat ASH nog steeds het nieuwste van het nieuwste op de markt brengt.

Schoenen voor iedereen

De ontwerpers van ASH ontwikkelden oorspronkelijk alleen maar schoenen voor vrouwen. Daar is gelukkig verandering in gekomen, want tegenwoordig kunnen ook mannen terecht bij het merk. ASH staat bekend om zijn eigenzinnige stijl. De designers volgen de laatste modetrends, maar maken ook unieke combinaties die je in de modewereld normaal gesproken nooit ziet. Zo was dit merk het brein achter de populaire sneakers met sleehak. Deze combinatie van sportief en elegant is juist wat het merk zo beroemd heeft gemaakt. Hierdoor is het ook mogelijk om de items van ASH overal bij te dragen. De variaties zijn namelijk eindeloos.

Meer dan schoenen

Naast de grote schoenencollectie maakt ASH ook andere producten waarmee je je look compleet kunt maken. De verschillende accessoires van het merk zijn uniek, stijlvol en gewaagd. Handtassen met een opvallende print of vorm zijn ideaal om een simpel jurkje mee op te fleuren. Een luxe sjaal houdt je warm in de wintermaanden en kan een eenvoudig topje net wat meer op laten vallen. Bovendien maakt het merk kleding voor vrouwen. De verschillende T-shirts, broeken en jurken hebben allemaal die bekende uitdagende stijl die je van het merk gewend bent. In alle producten van het merk vind je dezelfde kwaliteit terug. ASH vindt het namelijk belangrijk dat ieder item er nog jarenlang mooi uit blijft zien.