WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

Items van het merk filteren
Alle producten van b.belt Handmade in Germany111

b.belt: Duitse kwaliteitsriemen met bijzondere details

Het Duitse merk b.belt maakt riemen voor dames. Dit label weet zich te onderscheiden door een van de meest basic modeaccessoires naar een hoger plan te tillen, door de bijzondere details waarmee de riemen zijn versierd. Zo is het niet alleen meer een praktisch item maar ook een heuse eyecatcher waar niemand omheen kan. Elke riem die dit merk maakt, is een echt kunststuk door het gebruik van de beste soorten leer, stevige gespen en opvallende accenten zoals aparte stiksels, strass steentjes, klinknagers en studs. En je hebt ook nog de keus uit verschillende kleuren en diktes, waardoor je bij elke outfit de ideale riem hebt. Als merk weet b.belt feilloos functionaliteit en lifestyle te combineren en daar profiteer jij als liefhebber van mooie accessoires van.

b.belt: 100 procent Duits

Het bedrijf achter b.belt werd in 1899 al opgericht door Philipp Bazlen in Metzingen. Oorspronkelijk was dit een zadelmakerij, later ging het ook andere leren producten maken. Het label b.belt zelf zag in 2008 het licht en focuste zich primair op leren riemen die opvallen door de verfijnde details. Het bedrijf kiest nog steeds voor een ambachtelijke manier van werken: alleen het beste leer wordt gekozen en vervolgens op een traditionele manier gelooid en verwerkt. De verfraaiingen die je op elke riem tegenkomt, zijn met de hand gemaakt en de stiksels zijn met de hand genaaid. Hoewel de riemen nog steeds op een authentieke manier worden gemaakt, hebben de ontwerpers ook zeker oog voor moderne ontwikkelingen.

Een vleugje rock chic voor je garderobe

Als dit merk iets nastreeft, dan is het wel om trends te zetten en te zorgen dat jij elke outfit perfect kunt stylen. Je voegt makkelijk een vleugje rock chic toe aan je outfit met een riem die bezaaid is met klinknagels, of je creëert een prachtige taille met een breed exemplaar met een in het oog springende gesp om een glamoureus jurkje. b.belt wisselt klassieke tinten als zwart, grijs en bruin af met riemen in metallic en pastelkleuren. Om een van de riemen van b.belt echt te laten spreken, kies je voor een subtiele outfit zodat de accessoire echt opvalt. En als je schoenen met een van de riemen van b.belt matcht, dan is je look zeker helemaal af.