Sweatshirts voor dames3,555

Sweatshirt: sportief en modieus

Het sweatshirt is een belangrijk onderdeel van de sportieve look. Dit item werd namelijk vooral door sporters gedragen die zich wilden opwarmen aan het begin of einde van hun training. Tegenwoordig zie je deze casual items ook gewoon op straat. Deze dikke truien zijn een goed voorbeeld van de urban stijl die al tientallen jaren populair is. Het materiaal en de dikte van sweatshirts bepalen hoe casual ze eruitzien. Erg dikke exemplaren passen namelijk het beste bij de sportieve look, maar je kunt tegenwoordig ook fijne dunne sweatshirts vinden die er net iets eleganter en subtieler uitzien.

Nette sweatshirts voor elegante dames

Het leuke aan een sweatshirt is dat je dit item over bijna iedere outfit kunt dragen. Heb je een gewone spijkerbroek met een shirtje aan? Doe er een sweatshirt overheen en je hebt het meteen weer warm. Deze dikke truien hoeven er trouwens niet altijd casual uit te zien. Natuurlijk past dit item het beste bij een sportieve look, maar je kunt ook exemplaren vinden die er iets netter en eleganter uitzien. Wil jij je warm en chic voelen? Zoek dan een sweatshirt uit in een neutrale kleur. Daarnaast is het de moeite waard om een model te kiezen dat van een heel dunne stof gemaakt is. Deze dunne stof valt namelijk veel soepeler en is daarom beter te combineren met een nette pantalon of een elegante rok.

Sweatshirts met een unieke look

Je kunt natuurlijk voor het klassieke, sportieve sweatshirt gaan, maar tegenwoordig worden er talloze modellen gemaakt met een unieke look. Met deze items kan je een casual outfit creëren die er vrolijk en speels uitziet. Een leuk voorbeeld van een uniek sweatshirt is een exemplaar in de vorm van een crop top. Deze korte sweatshirts combineer je het beste met high waisted jeans en een paar opvallende sneakers. Veel accessoires heb je niet nodig, want deze outfit is al opvallend genoeg. Heb je een outfit samengesteld met verschillende basics? Fleur het geheel dan op door een sweatshirt uit te kiezen met een vrolijke print of een opvallende kleur.