Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van Maze401

Maze: urban items voor moderne modeliefhebbers

Het merk Maze werd in 2003 opgericht. De ontwikkelaars van dit Duitse merk hadden al 20 jaar ervaring op het gebied van mode, dus ze wisten precies wat dezewereld op dat moment nodig had. Een van de grootste doelen van de ontwerpers van Maze is het maken van originele, opvallende en energieke designs, die passen bij de wereld van nu. Mode moet leven en spreken. Daarom is het belangrijk om kleding te dragen die bij je persoonlijkheid past. De kleding van Maze is voor mannen en vrouwen die genieten van het drukke stadsleven en die geen moment willen stilzitten. Dat betekent dat ieder kledingstuk comfortabel aanvoelt en tegelijkertijd heel trendy is.

Het succes van Maze

Een van de bekendste producten van Maze is een stoer leren jasje. Deze leren items passen perfect bij de stoere uitstraling die de ontwerpers van het merk nastreven. Naast deze populaire jasjes maakt het merk ook andere stoere kleding die je iedere dag kunt dragen. De ontwerpers laten zich inspireren door actuele trends en geven hier weer een originele draai aan. Zo is de kleding van het merk net iets anders dan alle kleding die je om je heen ziet. Dat maakt Maze het perfecte merk voor iedereen die het leuk Vind geweldiget om te experimenteren met stijl. De unieke items passen perfect bij casual basics, maar je kunt natuurlijk ook een opvallende broek combineren met een origineel topje.

Moderne mode die nooit verveelt

Maze probeert mode te maken die perfect bij de stad past. Trends komen en gaan in een razendsnel tempo, maar dat hoeft niet te betekenen dat je kleding binnen de kortste keren uit de mode is. De ontwerpers van het merk zorgen er namelijk voor dat alle items trendy en tijdloos zijn. Zo raken de bekende leren jasjes van het merk nooit uit de mode. Je kan je kledingkast daarom steeds verder uitbreiden met originele items die je keer op keer op unieke manieren met elkaar kunt combineren. Zo zorgt Maze ervoor dat mannen en vrouwen hun persoonlijke stijl jarenlang kunnen blijven ontwikkelen.