WINTER SALE: Tot wel 60% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van Casall52
Casall Mat in de kleur Lichtgrijs / Donkergrijs, Productweergave

Casall

EUR 49,90
Beschikbare maten: One Size
Casall Matte in de kleur Zwart, Productweergave

Casall

EUR 59,90
Beschikbare maten: One Size
Casall Ball in de kleur Beige, Productweergave

Casall

EUR 19,90
Beschikbare maten: One Size
Casall Gummiband in de kleur Olijfgroen, Productweergave

Casall

EUR 19,90
Beschikbare maten: One Size

Casall – sportswear van experten voor experten

Een gezonde geest in een gezond lichaam, allemaal goed en wel – de stichter van Casall wilde nog een stapje verder gaan. Toen de Zweedse Carl-Axel Surtevall in de jaren 80 zijn eigen trainingsprogramma op poten zette, merkte hij dat er vraag was naar betere sportkleding voor vrouwen. De start van een eigen merk was de volgende, logische stap. Dankzij zijn uitgebreide kennis van diverse sporten en welk effect ze op je lichaam hebben, slaagde Surtevall erin een collectie sportkleding te ontwerpen die aan alle verwachtingen voldoet. Naarmate sporttoestellen en -methodes evolueren, evolueren de collecties gewoon mee. Zo weet je dat je dankzij Casall de perfecte outfit in handen hebt, helemaal afgestemd op de gym van nu!

Over het belang van een goede sportbh

In de collectie van Casall Vind geweldige je niet alleen leggings, tops en shirts voor de sportschool, maar ook een behoorlijk assortiment sportbh’s. Zijn er vrouwen die zonder aangepaste bh aan het fitnessen slaan? We hopen van niet! Je gewone beha kan je borsten tijdens het sporten niet voldoende ondersteuning bieden. Dit betekent dat ze te veel ‘meebewegen’, wat allesbehalve comfortabel is en pijnlijk kan aanvoelen. Erger nog, door al die overmatige bewegingen kan het weefsel van de borsten zelfs beschadigd geraken, waardoor je het risico loopt op uitrekking en onderhuidse scheurtjes. Nee hoor, geef ons dan maar een goeie sportbh van Casall! Beter voorkomen dan genezen, toch?

Sportkleding kopen: hoe meer, hoe beter

Wie meermaals per week een intensieve work-out in zijn agenda zet, weet dat je nooit te veel sportkleding kunt hebben. Na elke sportsessie gaat je outfit immers rechtstreeks de wasmand in en moet je een nieuwe uit de kast halen. Slim shoppen is dus de boodschap. Stel nu dat je favoriete sportbroek van Casall met 50% korting wordt aangeboden. Sportieve dames weten dat ze zo’n buitenkansje niet mogen missen en bestellen meteen meerdere exemplaren. 2 voor de prijs van 1 of 4 voor de prijs van 2, alles hangt ervan af hoe vaak jij sport. In de collecties van Casall Vind geweldige je gegarandeerd een artikel naar je smaak, voor een prijs die je endorfineniveaus de hoogte doet inschieten… Net zoals je favoriete training!

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 23-01-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG