WINTER SALE! Tot wel 60% korting5


Wrangler: functionele mode voor dagelijks gebruik

Al sinds 1947 streeft het Amerikaanse merk Wrangler ernaar denim te ontwerpen die voldoet aan de behoeften van de drager. Destijds waren cowboys de doelgroep, wat resulteerde in jeans met functionele kenmerken als platte naden voor een comfortabele rit te paard, horlogezakjes en extra veel riemlussen. Vandaag de dag heeft het zakhorloge plaatsgemaakt voor de mobiele telefoon, maar voor Wrangler is dat geen probleem. Door te blijven innoveren voldoen de jeans van het merk helemaal aan de verwachtingen van de denimdrager van de 21e eeuw.

Authentieke denim en trendy basics

Nog steeds ligt de focus van Wrangler op denim, en dan met name op spijkerbroeken. Elk seizoen komt het merk met een nieuwe collectie duurzame spijkerbroeken in vele modellen voor dames en heren. De designs zijn modern en gaan met de tijd mee, dus in elke collectie kun je jeans met wassingen en pasvormen volgens de laatste trends verwachten. Daarnaast hecht het merk veel waarde aan authentieke, tijdloze modellen. Van skinny tot flare en van slim tot boyfriend: Wrangler heeft een goed paar jeans met de juiste pasvorm voor iedereen. Het merk richt zich echter niet enkel op broeken. De collectie bevat ook trendy shorts en rokjes, basic T-shirts, truien en sweaters, stoere jackets en warme jassen. Met mooie accessoires als petten, rugzakken en riemen maak je jouw outfit helemaal af.

Creëer een trendy look met de klassiekers van Wrangler

De kledingstukken van Wrangler verklappen tot op de dag van vandaag hun oorsprong. In een handomdraai tover je met items als geruite blouses, denim overhemden, simpele witte T-shirts en de jeans een comfortabele outfit met een western randje tevoorschijn. Het merendeel van de kledingstukken zijn echte klassiekers waar je nooit iets fout mee kunt doen. Samen met de functionaliteit van de designs, die nog altijd van groot belang is, is de kleding zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Denk aan fijne sweaters en truien met het logo en T-shirts en tanktops met vrolijke prints om te dragen met warm weer. In Wrangler ga je op een casual manier heel trendy gekleed.