WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Dorothy Perkins: stijlvol, vrouwelijk en modieus

Dorothy Perkins is een typisch Engels merk. Het bestaat al meer dan honderd jaar en heeft zich op een positieve manier ontwikkeld. Werd het eerst gezien als een merk dat zich afzijdig hield van mode, het is nu juist een merk dat traditie en trendy mode heel goed weet te combineren. Ook de ontwikkeling van Dorothy Perkins Occasion voor uitgaanskleding is een succes. Dorothy Perkins richt zich op alle vrouwen. Of je nu een leuke, hippe jurk met bloemmotief zoekt of het nieuwste model jeans, je vindt het hier. Schoenen zijn belangrijk voor een outfit. Elke outfit zijn eigen paar schoenen, is het idee. Met de goede prijs-kwaliteitverhouding die het merk kenmerkt, kun je zo een heleboel outfits aanschaffen en altijd goed gekleed zijn.

Dorothy Perkins voor lange en korte vrouwen

Dat Dorothy Perkins werkelijk een merk is voor alle vrouwen, blijkt wel uit het feit dat ze kleding in verschillende lengtematen maken. Het moge duidelijk zijn dat maten eigenlijk altijd afgestemd zijn op vrouwen van gemiddelde lengte. Kleine vrouwen moeten dan maar de mouwen omslaan, terwijl lange vrouwen vaak moeite hebben om mouwen te vinden die lang genoeg zijn. Ook de verhoudingen zijn verschillend. En omdat lange vrouwen ook grotere voeten hebben, zijn de schoenen verkrijgbaar tot en met maat 42.

Dorothy Perkins Occasion

Elke vrouw mag zich presenteren zoals zij is en heeft het recht er goed uit te zien. Dat betekent ook dat er veel keus moet zijn. De collectie Dorothy Perkins wordt voortdurend aangevuld. Elk nieuw kledingstuk is weer verrassend, bijvoorbeeld door een print of door een goed gekozen detail. Tegelijk wordt altijd in de gaten gehouden dat het ook een heel draagbaar kledingstuk blijft. Apart is leuk, maar vrouwen willen vooral ook goed gekleed zijn voor al die dingen die ze elke dag moeten doen. En als je uitgaat, dan kies je voor Dorothy Perkins Occasion. Alles wat je aan kleding nodig hebt, vind je bij Dorothy Perkins.