WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


BREE: tassen met een innovatief design

Het was 1970 toen Wolf Peter Bree op het idee kwam om zijn eigen merk op te richten. Samen met zijn vrouw besloot hij om het bedrijf BREE te starten. Dit Duitse merk heeft zich vanaf het begin gericht op het maken van moderne designs met behulp van innovatief materiaal. De ontwerpers van het merk maken alleen maar tassen en rugzakken, maar ze weten wel wat er precies nodig is om deze tassen zo stijlvol mogelijk te maken. De designs van het merk zijn klassiek met een moderne twist. Dat betekent dat je de tassen van BREE jarenlang kunt blijven gebruiken.

Het belang van duurzaam materiaal

Een van de belangrijkste missies van BREE is het gebruik van duurzaam materiaal. In eerste instantie was dit voornamelijk onbewerkt leer. Dit pure leer behoudt heel goed zijn vorm en gaat er in de loop der tijd alleen maar mooier uitzien. Tegenwoordig wordt dit leer gebruikt in combinatie met ander duurzaam materiaal. Er worden ook geen chemicaliën gebruikt om het leer te kleuren, zodat je zeker kunt zijn dat je een milieuvriendelijke tas in huis haalt. Vrijwel alle modellen van BREE worden gemaakt van dit duurzame leer. Of je nu kiest voor een moderne rugzak, een grote shopper of een klassieke handtas: ieder item heeft dezelfde kwaliteit en soepelheid die je van een leren tas verwacht.

Mixen en matchen

De designs van BREE zijn tijdloos. De ontwerpers vinden namelijk een goede balans tussen klassiek en modern. Dit betekent dat strakke, moderne vormen worden gecombineerd met de vertrouwde designs die je altijd in je kast wilt hebben. Zowel mannen als vrouwen kunnen eindeloos mixen en matchen met deze trendy designs. Een strakke aktetas is natuurlijk ideaal wanneer je naar je werk gaat, maar je kunt deze tas ook transformeren in een stijlvolle schoudertas om mee te winkelen. De designers van BREE weten hoe fijn het is om een multifunctionele tas in huis te hebben. Daarom hebben ze een speciale collectie uitgebracht met tassen die aan jouw wens kunnen worden aangepast. Dankzij BREE kan je dus altijd die ene perfecte tas vinden.