Levertijd: 2-6 werkdagen. % Tussenjassen %5

EXTRA20Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Banana Republic
357 item(s)
Volgen

Banana Republic – wanneer originaliteit en stijl samensmelten

Wie Californië zegt, zegt zon, zee, mooie mensen … en Banana Republic! Eind jaren 70 besloten een schrijver en een kunstenares haast in een opwelling om een modebedrijf uit de grond te stampen. Wie had ooit gedacht dat het label met de woelige ontstaansgeschiedenis ook vandaag nog zo’n hit zou zijn? De stichters wilden een bedrijf oprichten dat anders was dan alle andere, met mode die iedereen aanspreekt en toch boven het maaiveld uitsteekt. Fashion die alle grenzen overstijgt en een wereld van mogelijkheden in zich draagt, stukken waarmee je op elke gelegenheid weer de show steelt. Veeleisende vrouwen kunnen ervan meespreken: de items van Banana Republic zijn een absolute aanwinst voor ieders garderobekast!

Op en top vrouwelijk, formeel of casual, welke stijl kies jij?

Sommige dames zweren bij een elegante en zwierige look. Krijg je het warm van rokjes, volants, jurken, wikkelblouses, strikken en bloemmotieven? Dan shop je bij Banana Republic binnen de kortste keren een volledige outfit bij elkaar! Natuurlijk zijn er ook dagen en gelegenheden waarop enige ernst gewenst is. Ofwel ga je voor een jeans en een van je vrouwelijke blouses, ofwel combineer je een effen rok en dito blazer met een vrolijke blouse en pumps. Op een rustig dagje, wanneer het er allemaal eerder casual aan toe gaat, komen een streelzachte trui of een shirt en gebreid vest dan weer uitstekend van pas. Samengevat: met Banana Republic ga je elke dag weer door het leven zoals jij het wilt!

Kleding van Banana Republic – Elke dag opnieuw een vrolijke touch

Weten dat je een nieuw ensemble in je kast hebt hangen, meer heb je toch niet nodig om ’s morgens met het juiste been uit bed te springen? About You helpt je graag om een ochtendhumeur te verdrijven en zorgt ervoor dat ook de items van Banana Republic te allen tijde betaalbaar blijven. Bovenop de ‘standaard’ prijzen zijn er immers regelmatig kortingen, zodat je met wat geluk zowel die blouse in een knalkleur als die hippe jumpsuit aan je winkelkarretje kunt toevoegen. Aan je digitale karretje welteverstaan, want niets is makkelijker dan je selectie online uitzoeken. Zo hou je extra tijd over om plaats te maken in je kledingkast, want eens je verliefd bent op Banana Republic, kan je niet meer zonder!