Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van ILSE JACOBSEN1

ILSE JACOBSEN: Scandinavische eenvoud met internationale allure

ILSE JACOBSEN is een Deens merk dat kleding, accessoires en schoenen maakt voor vrouwen die van degelijke mode houden met iets extra's. ILSE JACOBSEN blinkt vooral uit in de collectie met regenkleding en laarzen. Die zijn niet alleen functioneel maar ook ontzettend trendy, door de flatterende silhouetten en de opvallende kleuren. Het merk ademt verder een en al Scandinavisch minimalisme en voor jou als fashion liefhebber betekent dit dat je een vrijwel leeg canvas hebt waar je zelf een eigen draai aan kunt geven. Dit merk maakt stijlvolle alledaagse mode van de beste kwaliteit stoffen die lang mee gaan en comfortabel aanvoelen. Met de items van ILSE JACOBSEN zit je lekker in je vel en draag je dit ook uit.

De perfecte balans tussen natuur, design en urban living

Ontwerpster Ilse Jacobsen maakt al meer dan 20 jaar kleding en laat zich daarbij inspireren door de idyllische omgeving van het kleine Deense kustdorp Hornbæk. Dat is terug te zien in de collecties die een balans vinden tussen natuur, design en een moderne urban levensstijl. De regenkleding en laarzen zijn daarom niet alleen bedoeld om te beschermen tegen de elementen maar hebben ook een hoog fashion gehalte dankzij de sprekende kleuren als vuurrood en knalgeel. En ILSE JACOBSEN als merk gelooft in een beter milieu dus wordt de regenkleding gemaakt met een milieuvriendelijke coating die water- en vuilbestendig is. Voor modeliefhebbers die geloven in duurzaamheid dus een extra reden om voor dit merk te kiezen.

De Deense twist van ILSE JACOBSEN

ILSE JACOBSEN kiest voor een subtiele elegantie en geeft daar een Deense draai aan. De ruime keus aan slim fit jeans en getailleerde pantalons vormen de basis voor elke (semi) zakelijke of casual outfit. Kies daarbij een top in een opvallende print of een quilted blazer om de look af te maken. Soepel vallende jurkjes met een romantisch bloemenmotief van ILSE JACOBSEN vragen om een paar sandalen die zijn verfraaid met steentjes en andere versieringen. En met een van de lichtgewicht jassen in een zachte pasteltint ben je goed beschermd tegen dat laatste restje kou aan het begin van de lente. Verder is er weinig voor nodig om verliefd te raken op de sneakers van ILSE JACOBSEN; van ingetogen blauw tot koraalrood en cherise, deze schoenen geven extra kleur aan elke outfit.