SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5


Chillouts: hip én nuttig

Het Duitse merk chillouts biedt hippe en stijlvolle hoofddeksels aan en voegt aan elke look een trendy kers op de taart toe, terwijl het je haar en hoofd beschermt tegen zon en regen. Het label maakt modellen voor alle smaken, van eenvoudig, monochroom met verweven motieven tot kleurrijke gestreepte baretten met veel pompons aan de bovenkant. Er zijn geen leeftijdsgrenzen voor deze wollen hoofddeksels, die net zo mooi als nuttig zijn. Sommige modellen hebben een voering van fleece, waardoor ze knuffelbaar en zacht zijn. De lichtere caps van jersey zijn zo zacht dat je nauwelijks opmerkt dat je het op je hoofd hebt. De casual beanies zijn dan weer de perfecte accessoire voor coole skater looks of bad-hair-days.

Originele, kleurrijke en trendy collecties

Het verhaal van chillouts begon in 1998 in een kleine garage in een al even klein Beiers dorp. Enkele creatieve geesten kwamen samen om een label op te richten, dat uitsluitend op accessoires was gericht. De jonge ontwerpers beperkten hun assortiment tot hoeden en petten en stopten er hun hart en ziel in. De eerste modellen werden onmiddellijk goed ontvangen. Al snel werden de chillouts-hoofddeksels niet alleen in het kleine, rustige dorp verkocht, maar in heel Europa. Binnen een paar jaar vergaarde het label roem dankzij originele, kleurrijke en trendy collecties, ontworpen voor zowel zomer als winter. Het assortiment van het succesvolle merk is inmiddels uitgebreid met stijlvolle en knusse sjaals, die perfect passen bij de hoofddeksels en je heerlijk warm houden.

Chillouts: voor alle seizoenen

Niet alleen op koude winterdagen, maar het hele jaar door is het hoofddeksel dé accessoire die je outfit helemaal af maakt. Chillouts vervaardigt hoeden, mutsen en petten die geweldig zijn om te mee te winkelen of een BBQ-feestje bij te wonen, maar ook elegantere vormen die je pak of jurk extra cachet geven. Er zijn casual mutsen voor de herfst, koele strohoeden voor de zomer, maar ook heerlijk warme bobbelpetten. De collectie van chillouts bestaat deels uit hoofddeksels met discrete kleuren en eenvoudige vormen. Andere modellen zijn echte blikvangers, die van verre al aandacht trekken, met opwindende prints die je hoed of pet in het middelpunt van aandacht plaatsen. “It all begins in your head!" is dan ook de toepasselijke slogan die chillouts hanteert.