WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader
ESPRIT logo
EDC BY ESPRIT logo
Esprit Maternity logo
Esprit Collection logo
Esprit Curves logo
ESPRIT SPORT logo

Tone je stijlvol in de sportzaal met kleding van esprit sport!

De slogan van ESPRIT luidt: “We want to make you feel good to look good”. Je fantastisch voelen én er prima uitzien, da’s ook waar esprit sport voor staat. Het moederlabel werd eind jaren 60 opgericht onder de Californische zon en kenmerkt zich door creativiteit, een easy-going attitude en verantwoord produceren. Natuurlijk werden al die facetten ook doorgetrokken in de collectie sportswear, die al enkele seizoenen furore maakt bij vrouwen die hun work-out in comfy en trendy items willen uitzweten. Je training afwerken in je lievelingstinten, in kleding die helemaal past bij wie jij bent, zorgt er misschien zelfs voor dat je extra calorieën verliest! Nu ja, daar hopen we toch op…

Lopen, dansen, stretchen of springen – voor elke sport de juiste outfit

Net zoals je in de gym diverse sporten kunt beoefenen, vind je in het assortiment van esprit sport kleding die geschikt is voor verschillende activiteiten. Zo komt een tight sportbroek voor vrouwen uitstekend van pas voor je yoga- of pilatesles. Ze omhult je onderlichaam perfect en zorgt ervoor dat je moeiteloos in alle richtingen kunt bewegen. Broeken die losser rond je benen zitten, bezorgen je natuurlijk evenveel bewegingsvrijheid, maar hou in het achterhoofd dat een teveel aan stof bepaalde bewegingen net kan bemoeilijken. Ook leuk is dat deze broeken in verschillende designs verkrijgbaar zijn, van neutraal zwart tot een flashy all-over patroon. Voor de tops en shirts geldt natuurlijk hetzelfde: niet elke pasvorm is geschikt voor elke sport. In losse modellen kan je zo de loopband op, maar ook hier kan de stof de bewegingen op je yogamatje letterlijk in de weg zitten.

Een complete sportoutfit voor een droomprijs

Een aangepaste sportbroek en dito top zijn een goed begin, maar daarmee ben je nog niet klaar voor je work-out. Wat je nog zoal nodig hebt? Een sportbeha die alles ondersteunt en op z’n plek houdt, de juiste schoenen, een trui of vest om die eerste minuten, wanneer je nog niet bent opgewarmd, te overbruggen … Gelukkig biedt de damescollectie van Esprit sport voldoende inspiratie; je vindt er items naar ieders smaak. Kom dus zeker eens langs op hun pagina van About You: je ontdekt er niet alleen jouw nieuwe favoriete sportswear, maar ook kortingen die je extra motiveren om te gaan fitnessen!