WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


KangaROOS: innovatie voor sportievelingen

Tijdens een hardlooptraining kwam ontstond bij de Amerikaanse Robert Gamm het idee van KangaROOS. Dit zou de merknaam worden voor innovatieve sportschoenen die voorzien zijn van een speciaal vakje voor je huissleutel of muntgeld. Zo zouden sporters hun handen helemaal vrij hebben tijdens hun training en nog meer uit zichzelf kunnen halen. Dit unieke idee uit 1979 was het succesvolle begin van KangaROOS. De ontwerpers van het merk gingen zich door de jaren heen op andere sporten richten. Zij waren steeds op zoek naar nieuwe technieken om de beste ondersteunende sportschoenen te maken voor topatleten. Deze liefde voor innovatie en techniek is vandaag de dag nog steeds terug te zien in de designs van het merk.

Origineel en onverwacht

Tijdens het ontwerpen van de nieuwste items van KangaROOS vragen de ontwerpers zichzelf twee dingen af: is het origineel en is het onverwacht? Het merk is namelijk altijd op zoek naar nieuwe manieren om sporters te verrassen. Het doel is het maken van kwalitatieve schoenen die de voet goed ondersteunen. En het oog wil ook wat. Originele uitvindingen zoals het kleine zakje met rits zijn hier een voorbeeld van. De stijl van het merk valt te omschrijven als jong en fris. De designers zijn altijd bezig met het nieuwste van het nieuwste, en dat geldt ook voor het uiterlijk van de schoen. Op zoek naar meer kleur en speelsheid in je outfit met opvallende sneakers? Dan zijn de producten van KangaROOS een passende keuze.

De sportieve look voor jong en oud

De ontwerpers van KangaROOS maken schoenen voor iedereen: mannen, vrouwen en kinderen. Naast de grote schoenencollectie heeft KangaROOS nu ook een eigen kledinglijn. De kleding heeft dezelfde kwaliteit en vrolijke uitstraling als de schoenen. De ontwerpen zijn gebaseerd op urban lifestyle en hebben een sportief uiterlijk. Dat betekent dat je vooral stoere basics in de kledingcollectie vindt. De kleding van het merk past perfect bij iedereen die zich graag casual en sportief kleedt. Met een paar comfortabele schoenen van KangaROOS is je outfit helemaal compleet.