Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

SANDQVIST
34 item(s)
Volgen

Sandqvist: minimalistische Scandinavische accessoires

Het merk Sandqvist werd in 2004 door een paar Zweedse vrienden in het leven geroepen. Zij lieten zich door twee dingen inspireren: de rustgevende Scandinavische natuur en het bruisende leven in Stockholm. Deze werelden lijken tegenpolen te zijn, maar niets is minder waar. De kalmte van de natuur kan namelijk een grote inspiratiebron zijn voor het leven in de stad. De natuur is eenvoudig, gaat zijn eigen weg en laat zich door niets en niemand stoppen. Tegelijkertijd is de stad een gestroomlijnde plek waar trends op een net zo natuurlijke manier komen en gaan. De ontwerpers van Sandqvist maken daarom een combinatie van strakke moderne lijnen en eenvoudige designs, met hun Scandinavische achtergrond altijd in gedachten.

De look van Sandqvist

Sandqvist maakt allerlei verschillende accessoires voor iedereen die van een minimalistische Scandinavische stijl houdt. Dat betekent dat er simpele kleuren worden gebruikt en dat de vormen strak en eenvoudig zijn. Natuurlijk vind je af en toe een rugzak, portemonnee of riem met een kleuraccent. Zo kan je je outfit net een klein beetje opfleuren. Een opvallend blauwe of rode kleur is bijvoorbeeld perfect wanneer je een donkere broek met een donker shirt draagt. Ook een klassiek zwart jurkje wordt opgevrolijkt met een fel tasje. Misschien vind je het fijn om je dagelijkse accessoires simpel te houden. Zo past een portemonnee of laptoptas in een stijlvolle zwarte of grijze kleur bij iedere outfit.

Het belang van duurzaamheid

De ontwerpers van Sandqvist vinden het ook belangrijk dat een accessoire functioneel is. Je gebruikt je accessoires namelijk bijna iedere dag. Daarom maakt Sandqvist alleen gebruik van het beste materiaal. Tijdens het vervaardigen houden de ontwerpers ook rekening met de milieuvriendelijkheid, stevigheid en duurzaamheid van een product. Het bedrijf vindt het namelijk belangrijk om verantwoorde keuzes te maken om zo de prachtige Scandinavische natuur te beschermen. Dit is alleen maar fijn voor jou, want dankzij deze liefde voor duurzaamheid gaan alle items van het merk alleen maar langer mee. Je hebt dus echt jarenlang plezier van de verschillende accessoires van Sandqvist.