WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Seafolly: swimwear uit Australië

Seafolly is enorm leuke zwemkleding. Het is een Australisch merk en bestaat al sinds 1975, toen het werd opgericht door Peter en Yvonne Halas in Surry Hills. Welk land is geschikter voor swimwear dan Australië, met zijn eindeloze stranden en vele zonuren? Een andere belangrijke persoon voor het merk is Genelle Walkom. Zij is al sinds 1984 de head designer, en heeft dus een groot aandeel in het succes. Seafolly heeft meerdere prijzen gewonnen voor hun ontwerpen. In 2000 mochten ze het Australische Olympische zwemteam voorzien van promotieoutfits en active wear. Inmiddels wordt de zwemkleding van Seafolly in 41 landen verkocht.

De mooiste strandoutfits met Seafolly

Met Seafolly krijg je meteen zin in strand, zee en vrijheid. Een groot deel van het strand- en zwemplezier komt door de bijbehorende kleding. Heerlijk om alvast je bikini uit te zoeken. En helemaal als je de keuze hebt uit zoveel mooie swimwear. De collectie bestaat uit prachtig vormgegeven bikinibroekjes, tops en badpakken. Stuk voor stuk met veel zorg ontworpen en allemaal anders. De kleuren en dessins worden op intelligente manier gecombineerd. Zo ontstaan er een heleboel beachoutfits om blij van te worden. Seafolly creëert ook de strandjurkjes of playsuits die je na het zwemmen, zonnen of varen over je zwemkleding aan kunt trekken.

Goede kwaliteit is het halve werk

Of je nu op het strand ligt of vaart op een jacht, je wilt er goed uitzien. Bij zwemkleding komt het op de details aan, want het moet niet alleen mooi zijn, maar ook van goede kwaliteit. Juist omdat het kleine kledingstukken zijn, worden er hoge eisen aan gesteld. Een goede pasvorm is vanzelfsprekend, maar een bikini of badpak moet je lichaam ook benadrukken en van zijn beste kant tonen. Seafolly garandeert beide, door jarenlange kennis en ervaring. Wie van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op het strand verblijft, weet precies wat het betekent om de beste swimwear te maken. Relaxed, maar wel perfectionistisch. Dat maakt de zwemkleding van Seafolly zo mooi.