SUMMER SALE! Bespaar nu5


Mela London: rechtstreeks uit de Britse mode-metropool

Het hippe modelabel Mela London is het it-label voor alle jonge meiden die op zoek zijn naar de laatste trends. Het trendy kledingmerk is in 2014 ontstaan in de coole modehoofdstad Londen. Te midden van dit kleurrijke, bruisende en multiculturele centrum is het niet te verwonderen dat de mode van het label zeer verfrissend en innovatief is. De invloeden van de levendige stad zijn namelijk merkbaar in de items van het label. Ook zijn de laatste trends van de internationale catwalks meteen in de collectie terug te vinden. Daarbij zorgt het merk er wel voor dat de kleding comfortabel en draagbaar is, in tegenstelling tot sommige items op de catwalk. Het modelabel heeft bij het ontwerpen dames op het oog die een verfijnde smaak hebben. Zo kun je bij dit merk stijlvolle en chique producten aantreffen. Kwaliteit is uiteraard ook daarbij belangrijk: de items worden gemaakt van zeer hoogwaardige materialen.

Met Mela London altijd in de beste modestemming

Mela London biedt een breed scala aan damesmode. Hierdoor kun je de kleding van het label eindeloos creatief combineren. Zeer populair bij dit bedrijf zijn de betoverende en vrouwelijke jurken, die voor iedere gelegenheid perfect zijn. Of het nu gaat om een sensuele mini-jurk, een elegante midi-dress, een luchtige zomerjurk of een lief cocktailmodel: Mela London heeft altijd het geschikte item in het assortiment. In de items van het label is het perfecte vakmanschap terug te vinden. Zo zijn de pasvormen zeer comfortabel en gericht op de vrouwelijkheid van de drager. Je vindt in het assortiment daarom veel zandloper-silhouetten en body-verbeterende pasvormen terug. Meestal worden de bovenste delen van de modellen vrij smal gemaakt, zodat de buste wordt benadrukt. Vaak wapperen de jurk uit in een A-lijn, maar ook vrouwelijke strakke jurken zijn in het aanbod te vinden.

Jurken in vele lengtes en maten

De jurken in het aanbod van Mela London zijn in zeer uiteenlopende maten te verkrijgen. Er is ook een speciale Curve lijn, voor de dames met een maatje meer. Zo kan iedere vrouw de meest innovatieve trendy modellen dragen. Alles is er bij Mela London daarbij op gericht om de vrouw zo mooi mogelijk te presenteren. Hierbij worden probleemgebieden slim verhuld, terwijl de pluspunten naar voren worden gebracht. Veel items uit de collectie zijn daarom tot net boven de knie. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat er een extra boost aan de benen van de vrouw wordt gegeven. Ook is het mogelijk om juist voor een lange jurk te kiezen, die geweldig staat met een paar platte zolen. Korte dresses zijn ook in het assortiment aanwezig. De kleurrijke patronen van het trendy label Mela London zorgen dat je altijd opvalt in je jurk.