SUMMER SALE! Bespaar nu5


Palladium: schoenen die tegen een stootje kunnen

Het merk Palladium maakte oorspronkelijk banden voor vliegtuigen. In de jaren 20 ontwikkelde het bedrijf een unieke combinatie van rubber en canvas die voor nog sterkere banden zorgde. Deze technieken werden ook toegepast toen het merk de overstap maakte naar schoenen. Ook schoenen moeten alles kunnen doorstaan, dus de nieuwe technieken van Palladium waren perfect om de beste zolen te maken. Vanaf 1947 maakt het merk de beste en duurzaamste schoenen voor extreme omstandigheden. Werkmannen, wandelaars en ontdekkingsreizigers kozen allemaal voor de stevige schoenen van het merk. Vandaag de dag maakt Palladium nog steeds kwalitatief hoogwaardige laarzen en schoenen die er stijlvol uitzien en alles kunnen doorstaan.

De urban lifestyle

Tegenwoordig richt Palladium zich vooral op de urban lifestyle. De schoenen zijn stoer en uitdagend en kunnen tegen een stootje, zodat ze ideaal zijn voor het stadsleven. Alle designs zijn dus perfect voor iedereen die op zoek is naar een robuuste schoen om je outfit een stoer randje te geven. Je hoeft geen wandelaar te zijn om de schoenen van het merk te waarderen. De designs van Palladium passen namelijk ook perfect onder een casual outfit. Combineer ze met een spijkerbroek en een simpel T-shirt om je outfit net dat beetje extra te geven. Deze schoenen zijn voor iedereen die niet bang is om een risico te nemen. Je kunt daarom ook opvallende combinaties maken door bijvoorbeeld de stoere Pampa boot te combineren met een jurkje.

Kwalitatief hoogwaardige schoenen voor iedereen

Iedereen moet in staat zijn om goede schoenen te vinden die zijn voeten ondersteunen. Daarom maakt Palladium schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Een van de populairste modellen die het merk maakt, is de Pampa boot. Deze schoen is dé klassieker van Palladium: een halfhoge laars met stevige veters en een dikke zool. Natuurlijk kan je ook voor een stijlvolle lagere schoen of sneaker kiezen. De meeste designs zijn simpel en makkelijk te combineren dankzij het eenvoudige kleurgebruik. Voor de echte avonturiers maakt Palladium ook een aantal schoenen in opvallende kleuren zoals geel, blauw, rood of wit.