WINTER SALE: Tot wel 60% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van WOOD WOOD23
WOOD WOOD Kleid 'Isa' in de kleur Blauw / Wit, Productweergave

Premium

WOOD WOOD

EUR 109,00
Beschikbare maten: 34
WOOD WOOD Shirt 'Alma' in de kleur Zwart / Wit, Productweergave

Premium

WOOD WOOD

EUR 79,90
Beschikbare maten: S
WOOD WOOD Shirt 'Fia' in de kleur Grijs / Jade groen, Productweergave

Premium

WOOD WOOD

EUR 69,90
Beschikbare maten: S
WOOD WOOD T-Shirt 'Mia' in de kleur Zwart / Wit, Productweergave

Premium

WOOD WOOD

EUR 54,90
Beschikbare maten: S

Wood Wood: originele streetwear

Wood Wood is een merk voor mensen met een artistieke inslag die ook van sportief houden. Houd je veel van muziek, krijg je een goed gevoel van essentiële lijnen, van kleuren die elkaar aanvullen, van de cultuur van de stad? Dan is dit jouw merk. Dit merk werd in 2002 in Denemarken opgericht door Karl-Oskar Olsen en Brian SS Jensen. Zij zijn opgegroeid met streetwear en graffiti enwilden een stijl creëren, waarin deze subcultuur centraal staat. Brutaal en gevoelig tegelijk. Uitgangspunt is het gevoel dat een kledingstuk of een outfit moet geven, aan wie het draagt maar ook aan wie het ziet. Je draagt kleding om een bepaalde reden. Die reden is esthetisch: het moet overtuigen.

Wood Wood staat voor een levensstijl

Wood Wood denkt niet dat het in z’n eentje een hele stijl kan vertegenwoordigen. Daarom werkt het merk intensief samen met andere bekende merken. Wood Wood maakt dus graag reclame voor anderen, want ze hebben genoeg zelfvertrouwen. Het is een wisselwerking, want zo worden die merken ook weer gestimuleerd om heel aparte en speciale modellen te ontwerpen. Zo ontstaat er mode die hoort bij een subcultuur. Het leven is vol uitdagingen en het helpt om je zo te kunnen kleden als je je voelt. Aparte kleding die een statement maakt, op een manier die je helpt elke dag datgene te doen wat je wilt doen.

Telkens een goed gevoel

Wood Wood heeft collecties voor mannen en vrouwen. Ook maken ze accessoires en footwear. De stijl is elementair maar origineel. Over elk kledingstuk wordt nagedacht, want zelfs een simpele trui kan altijd anders. Keuzes voor een bepaald materiaal, opschrift, design of een bepaalde lengte bepalen de uiteindelijke uitstraling. De wisselwerking met de persoon die de kleding draagt, zorgt voor een persoonlijk karakter. Alsof je deze kleding altijd al in je klerenkast had liggen en juist vanochtend besloot juist dit te dragen. Het is kleding die hoort bij het enerverende leven in de stad. Wood Wood overtuigt.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 23-01-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG