WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

SCHIESSER logo
SCHIESSER REVIVAL logo

SCHIESSER: ondergoed en nachtkleding als tweede huid

SCHIESSER is synoniem voor hoogwaardig textiel die je rechtstreeks op je lichaam draagt. Het Zwitserse merk biedt een brede waaier van collecties die bestaan uit ondergoed, nachtkleding, badmode maar bijvoorbeeld ook uit luxueuze handdoeken. Zowel dames, heren en kinderen vinden hun gading bij het Zwitserse merk. De laatste jaren is er een groot aanbod aan loungewear bijgekomen, waarin je lekker kunt cocoonen. Zo speelt het merk perfect in op de wensen van de moderne klant. En dat al meer dan 135 jaar lang.

Creatief en innovatief

In 1875 richtte Zwitser Jacques SCHIESSER samen met zijn vrouw Malwine een atelier op in de danszaal van het hotel Schwert in de Duitse stad Radolfzell. In 1876 stichtten ze vervolgens een fabriek met na twee jaar al meer dan 280 werknemers. Tegenwoordig is SCHIESSER nog steeds een creatieve en innovatieve onderneming. Met een eigentijdse multichannelstrategie is SCHIESSER een "sterk merk" dat iedereen kent. De collecties worden verkocht via eigen winkels, een groot e-commerce netwerk en via distributie in gespecialiseerde ketens. Het bestaande assortiment vult SCHIESSER steeds aan met nieuwe items. Zo is er sinds kort een collectie met polo's, hemden, sokken en bedtextiel.

Vernieuwend maar ook trouw aan de roots

SCHIESSER is innovatief in het vervaardigen van de perfecte textiel in verschillende productlijnen. De "feel-good" lijn staat voor hoogwaardig ondergoed van 95% katoen en 5% elastaan, wat een zijdezacht en comfortabel gevoel geeft, ook voor mensen met een gevoelige huid. Zie je het label "Long Life", dan weet je dat je kledingstukken in handen hebt die er na elke wasbeurt weer als nieuw uitzien. De "Mix en Relax"-collectie is het concept voor prettige thuis- en nachtkleding die je volgens je eigen smaak kunt combineren. Zo kies je de pyjamabroeken en -jasjes in de combinatie die jij het leukst vindt. Een lange broek combineer je bijvoorbeeld op deze manier met een shirt met korte mouwen. Dit is nog een voorbeeld van de wijze waarop SCHIESSER steeds trouw blijft aan zijn roots, maar tegelijkertijd vernieuwend is.