WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Tiger of Sweden: Zweedse mode voor iedereen

Tiger of Sweden is een van de grootste Scandinavische kledingmerken. Het merk werd aan het begin van de twintigste eeuw, in het jaar 1903, opgericht door twee kleermakers. Samen besloten ze dat er meer gedaan moest worden met de Zweedse kleding die tot op dat moment zo populair was, maar voor veel mensen onbetaalbaar bleef. Het bedrijf richt zich voornamelijk op dames- en herenkleding. Daarnaast is het bedrijf ook bezig met het ontwikkelen van jeans en is het merk geen onbekende in de wereld van de meeste brildragers. Het Zweedse minimalisme is doorgezet in een lijn van monturen die bij menig opticien te vinden is. Ze zijn bijzonder stijlvol en weten altijd uniek te zijn.

Casual of toch heel netjes?

Tiger of Sweden richt zich op fashion voor iedereen, maar wel op een bijzondere manier. Het bedrijf is bezig aan een opmars in de wereld van de fashion en richt zich steeds meer op chique kleding voor zowel man als vrouw. Of je nou op zoek bent naar een nette jeans, een colbert of een jurkje, Tiger of Sweden biedt het allemaal. Maar naast deze nette verschijningen zijn er ook tal van stijlvolle T-shirts te vinden in de collectie van dit merk. Uiteraard is in ieder kledingstuk het Zweedse minimalisme terug te vinden. De kleding is erg gemakkelijk te combineren en past juist daardoor bij vrijwel iedere levensstijl.

Stijlvolle kleding, maar wel betaalbaar

Tiger of Sweden ontwikkelt vandaag de dag tal van kledingstukken, welke naast casual ook erg chic zijn. Het merk draagt het Zweden uit zoals wij het kennen:, stijlvol en gepassioneerd. Dit heeft tot gevolg dat je de kledingstukken op verschillende manieren kunt dragen. Daarnaast is de fashion van Tiger of Sweden duurzaam en gaat het lang mee dankzij het materiaal. Hierdoor kun je nog langer genieten van de unieke Zweedse fashion.