Levertijd: 2-6 werkdagen. % Tussenjassen %5

EXTRA20Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
VOGUE Eyewear
55 item(s)
Volgen

VOGUE Eyewear: highfashion op je neus

Om jouw look helemaal af te maken mag een fraaie zonnebril op je neus niet ontbreken. Een VOGUE Eyewear zonnebril geeft je een snufje ‘je ne sais quoi’, het is het ideale accessoire om te combineren met verschillende stijlen en looks, in de zomer en ook in de winter als het zonnetje schijnt. Elk seizoen lanceert VOGUE Eyewear fraaie nieuwe collecties. Zo ben je steeds mee met de laatste zonnebrillentrends. Heel wat van de modellen draag je, door hun eigentijdse uitstraling en hoogwaardige kwaliteit, jarenlang verder met veel plezier. Daarnaast is het ook belangrijk om je ogen goed te beschermen tegen de schadelijke invloed van de UV-stralen. Ook daarvoor ben je bij VOGUE Eyewear aan het juiste adres.

De ruime collectie van VOGUE Eyewear

Het merk werd in 1973 gelanceerd door het gelijknamige magazine en was een instant hit. In 1990 werd het overgenomen door het Italiaanse luxe fashionbedrijf Luxoticca. Die maakte er een wereldwijd succes van. VOGUE Eyewear is vooral bekend van haar ruime collectie trendy exemplaren. In de trends van het moment mag een leading zonnebrilmerk niet missen, maar daarnaast hebben ze ook brillen met klassieke monturen in het gamma. Je kan ook kiezen uit meer retro modellen met een knipoog naar de jaren 50, 60 en 70, exemplaren met getinte glazen, oversized modellen of mini-brillen en de steeds populaire vliegeniersbrillen. VOGUE Eyewear slaagt er keer op keer in om haar brillen in the picture te zetten met knappe reclamecampagnes waar dé beroemdheden van het moment in schitteren. Eva Mendes was ooit een van de uithangborden van dit brillenmerk, maar ook Kate Moss en recent nog IT-girl Gigi Hadid.

Fashiontips voor je nieuwe zonnebril

Less is more in brillenland. Dat wil zeggen: klassieke monturen kan je mixen en matchen met alle stijlen en looks. Kies je echter voor een ‘statement bril’, een bril met een bijzonder detail, een opvallende kleur of een oversized exemplaar, dan mag je outfit voor de rest gerust wat soberder zijn. Zo kan alle aandacht naar het fashionstatement op je neus gaan. Nog een tip: draag je nieuwste exemplaar van VOGUE Eyewear eens op het puntje van je neus en kijk er zwoel overheen: gegarandeerd trek je hiermee alle aandacht naar je toe.