Tot wel -40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
PATAGONIA
9 item(s)
Volgen

PATAGONIA – meer dan kleding voor bergbeklimmers

PATAGONIA is van oorsprong een merk voor mensen dat kleding maakt voor bergbeklimmers. Het bedrijf verkocht al klimgerei voor de kledingverkoop begon, maar steeds meer mensen vroegen om kleding die genoeg bescherming biedt tijdens het rotsklimmen. Tegenwoordig gaat het assortiment van PATAGONIA nog veel verder dan kleding die geschikt is voor rotsklimmen, zoals je kunt zien aan het aanbod hier bij ABOUT YOU. De naam ‘PATAGONIA’ zal de meeste mensen wel bekend in de oren klinken. Niet alleen omdat het de naam is van het outdoorkledingmerk, maar ook omdat het een dunbevolkt en bergachtig gebied is in Zuid-Amerika. Toen PATAGONIA begon met kleding maken, kozen ze bewust voor deze naam. PATAGONIA klinkt ver weg en afgelegen, een beetje zoals Timboektoe of Shangri-La. Het merk PATAGONIA heeft een connectie met bergsport, een type sport dat ook in het gebied Patagonia beoefend kan worden.

Duurzame outdoorkleding van PATAGONIA in de online shop

Wil je naar buiten, dan wil je eerst even langs bij de PATAGONIA online shop. Je vindt hier sportjassen, -tassen, -heuptassen en -rugzakken, evenals functionele shirts en tops. PATAGONIA kiest voor minimalistisch design. Ze zien hun producten als eenvoudige, nuttige gebruiksvoorwerpen. Een ander belangrijk kenmerk van PATAGONIA is dat ze zich willen inzetten voor een betere aarde. Ze maken hun producten niet alleen van duurzame materialen, ze zorgen er ook nog eens voor dat hun spullen reparabel en recyclebaar zijn. Bij PATAGONIA zijn ze altijd op zoek naar manieren om hun bedrijf en hun producten nog beter te maken. Ze willen betrokken blijven bij de natuur.

PATAGONIA – eenvoud op verschillende manieren

Dat een product van PATAGONIA functioneel en duurzaam is, betekent natuurlijk niet dat het er niet leuk uit mag zien. Afhankelijk van het doel van je outdoorplannen kun je kiezen voor iets kleurrijkere of minder kleurrijke spullen. Wil je dieren spotten? Dan is het raadzaam om geen felle kleur te kiezen. Ga voor bruin, donkergroen of zwart om jezelf te kunnen camoufleren in een bosrijke omgeving. Wil je juist wel gezien kunnen worden, bijvoorbeeld omdat je gaat rotsklimmen? Ga dan juist wél voor een felle kleur. Je hoopt natuurlijk niet dat je in de problemen komt tijdens het klimmen, maar een felle jas maakt een zoekactie een stuk makkelijker. Denk na over de omgeving waar je gaat klimmen en kies een kleur die ervoor zal zorgen dat je makkelijk te zien bent tegen de achtergrond.